måndag 28 oktober 2013

Top funktioner som iPhone 5 skulle kunna ha i det. - Teknik


För alla dessa iPhone fans där ute, verkar det som om nyheten om den nya iPhone 5 är att hålla sin flöde och fler och fler detaljer redovisas från olika källor om det. Det finns miljontals människor som knappast väntar på att få sina händer på den här telefonen och anledningen är att det ryktas att ha mycket unika funktioner som ingen annan telefon har kommit med ännu och det är också en anledning till att jämföra den med den nuvarande bästa telefonen på marknaden, Galaxy S2 (som jag för närvarande äger och kan säga att det är fantastiskt!). Ingen tvekan om att det har varit många rykten kvar ute på den öppna och vi kommer att prata om några saker i när det gäller detta.

Först av allt, när det kommer till iPhone 5 release datum, har det sagts vara någonstans i juni, sedan juli och sedan slutligen Apple har officiellt meddelat att iPhone 5: e generationen kommer att lanseras i september. Vi är redan i augusti, så det finns lite tid tills den nya iPhone kommer att få släppas, vilket gör att alla känner så mycket angelägna om det.

på forumen, är många användare talar om möjliga funktion som den nya Apple iPhone kommer att få funktionen. Det finns många användare som tror att 64 GB minne kommer att vara standard och en del är till och med hoppas på 128 gigabyte internminne.

Men om formen på telefonen får ändras, kommer ärendet tillverkarna galen, eftersom de kommer att behöva omdefiniera hela sin case linje. Mer att det, vet vi alla att Steve Jobs aldrig gillade att se en telefon som har en hem-knappen och det är därför det är planerat, åtminstone i de antaganden om människor, att den nya iPhone kommer inte att ha någon presenterat och det kommer att bli en helt pekskärm drivs mobiltelefon.

Användarna är också sugen för vissa USB-portar att den nya telefonen kommer intriger dem med. Naturligtvis är det iPhone 5 jailbreak också ett intressant ämne att användarna diskuterar just nu, var och en av dem redan knappt vänta på att få sina händer på telefonen och gör det.

Och naturligtvis, hur kan någon förneka den fullkomliga utmaningen mellan Galaxy S2 och den nya iPhone5, eftersom de kommer att vara både mycket kraftfulla telefoner.

L�s mer om iPhone 5 release date och information om Apple iPhone 4S p� respektive News Blog site.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar