måndag 7 oktober 2013

iPhone Instrument och dess funktioner - Datorer - Mobile Computing


Apple är ett av de ledande företagen i världen av IT på marknaden. Varför? Anledningen till deras popularitet är enkel tack vare sina användarvänliga funktioner och iPhone applikationsutveckling som kommer i deras produkter som iPhone, iPad etc. Företaget tillhandahåller produkter inom hårdvara, utvecklingsverktyg och operativsystem. Dessa produkter kan gel lätt med varandra så att iPhone-utvecklare kan göra bra program för användarna.

X kod utvecklingsverktyg ger dig en stor, användarvänlig, iPhone utvecklingsmiljö som innehåller allt du behöver för att bygga stora Mac OS X och iOS apps.They ge iPhone utvecklare en miljö som gör det bekvämt för dem att utveckla olika applikationer såsom instrumenten.

funktioner i instrumenten

Funktionerna i de olika instrumenten beskrivs nedan.

Med denna funktion, kan iPhone-användare visualisera de olika förhållanden mellan de olika typerna av data som registreras och visas eller samma data som samlats in under flera körningar.

Denna unika funktion designad av iPhone-utvecklare där utvecklare och användare kan se data spikar på grafen och kan åtgärda problemet i att köra kod med hjälp av Xcode.

Med pjäsen tillbaka anläggningen en adhoc testet skapas där användaren interaktion med ansökan lagras och det kan spelas upp för att se effekterna i prestanda genom den ändrade koden.

Denna fascinerande funktionen kan inte bara användare utan även iPhone utvecklare att välja några instrument i biblioteket från låg nivå CPU, filaktivitet och nätverk och kan flytta den till de mer avancerade och användarvänliga evenemang instrument.

Vi alla vet att zombies är att hitta liknande, när det finns systemet kraschar eller det finns osynliga ansökan fel eller minnet som inte längre är tillgänglig. Denna funktion är att avhjälpa dessa problem eftersom dessa fel kan lagras i instrumenten.

Ibland när personen tittar applikation han vill se källkoder för att detektera datapunkt eller de metoder som konsumerar mer CPU-tid. Detta är möjligt med denna funktion som användaren kan använda instrument UI. Användaren kan identifiera problemet i ansökan och kan rätta till det så att resultatet blir det på kortare tid och är felfri.

Vi som användare av nya applikationer i den nya iPhone kommer att vilja veta i förväg hifi av programmet i instrumentet. Med denna funktion kan användaren ha prov på prestanda uppgifterna i ansökan med ett enkelt tryck på knappen med låg overhead kostnad.

Användarna kan bygga sina egna instrument genom att använda DTrace och instrument anpassade byggare efter deras behov och krav för att höja sina prestationer graf med minsta fel.

Systemet spår är funktionen hos vilken instrumenten registrerar all information om alla processer i systemet och de flaskhalsar som orsakas av de olika processerna interaktionen med minimala resurser.

L�s mer om iPhone 5 release date och information om Apple iPhone 4S p� respektive News Blog site.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar