tisdag 1 oktober 2013

Hur man får musik från din iPhone


Iphones har inte funnits på marknaden allt så länge och redan de blir en av de mest populära måste ha prylar runt. En av frågorna på många iPhone-ägare "läppar" är hur man får musik till sin Iphone. Om du är bekant med Ipods du kanske redan vet hur detta görs, men om inte, läs vidare för att ta reda på hur du kan få lite musik på din Iphone.

För att ladda ner musik till din iPhone, finns det några saker du behöver-

1-En dator-ålder och specifikationer bör ingen roll, så länge det är nyare än säga 6 eller 7 år. Du behöver också tillräckligt med ledigt utrymme på datorns hårddisk.

2-En Internetanslutning. Snabbhet är inte en fråga, kommer du dock bättre med den snabbaste du kan hitta men, som om du fortfarande fast på uppringd eller något som det kan ta ett tag att ladda ner de filer du vill.

3-Du behöver också USB-ledningen som kom med iPhone att ansluta den till datorn. I detta skede är det ännu inte möjligt att ladda ner låtar direkt från Internet till Iphone, så du kommer att behöva spara dem till datorn först.

Det sista är det svåraste-någonstans att ladda ner musik från!

Det första du behöver veta är att undvika torrent sajter, de är också kända som P2P eller peer to peer-webbplatser. Med hjälp av dessa webbplatser kan resultera i att du har åtal väckts mot dig, eftersom de är olagliga, och det kan även leda till att datorn skadas bortom reparation av skadlig kod och trojaner etc som kan bäddas in i dina nedladdningar.

Du kommer att upptäcka att det inte finns några ställen där du faktiskt kan ladda ner gratis musik till din iPhone, men du hittar det finns några platser som kan erbjuda det näst bästa-obegränsade nedladdningar efter en liten engångsavgift. Om du hittar en plats som denna kommer du i slutändan får fantastiskt värde för pengarna.

Det andra alternativet är att sätta din CD-samling på din Iphone. Detta görs vanligen genom att erhålla en

L�s mer om iPhone 5 release date och information om Apple iPhone 4S p� respektive News Blog site.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar