onsdag 23 oktober 2013

Vad är jailbreaking? - Underhållning


Exakt vad jailbreaking?

jailbreaking kan vara en relativt enkel procedur som låter dig installera unapprovedthird-part till din iPhone. Jailbreaking får inte felaktigt identifieras asunlocking, branschen process som gör att du använder en iPhone med mobilecarriers förutom AT & T och Verizon, i nationen. Både upplåsning andjailbreaking verkar inte vara godkänd av Apple, och gör antingen till din enhet kommer att ogiltigförklara thewarranty. Exakt varför gör folk det?

Massor av människor väljer att jailbreaka sina iPhones för att matcha extra funktionalitet notpresent använder en fabrik modell. Detta, det kommer med du har möjlighet att helt utplåna thephone och installera original firmware från Apple för att täcka det enkla faktum att det hade previouslybeen en jailbreakad telefon, övertyga många iPhone-ägare proceduren är definitivt värt thechance av fabriksgarantin upphör att gälla med Apple. Om du inte är säker på det rätta sättet att återställa thephone på sina fabriksinställningar, kommer Apple att hjälpa dig att använda denna typ av, om du råkar ringa och tellthem du kan skicka sin telefon för reparation måste bli av med informationattributable till integritetsfrågor.

Vad kan du göra som inkluderar en jailbreakad iPhone?

Spela in video. Automagiskt, kommer iPhone kameran inkluderar aldrig andwill videoinspelning helt enkelt ta bilder. Använda ett program som Cycorder app, kommer vända yourphone till en kamera.

Ladda upp video till YouTube. Så snart du jailbreaka telefonen för att spela in video, är det möjligt toreadily app som iPhone Video Recorder, för att ladda upp videor du spelar directlyto din YouTube-kanal.

Spela och strömma livevideo. Det finns många olika icke godkända partyapps tillgängliga, liksom FlixWagon och Qik för folk som behöver vara redo att recordvideo och streama den live på nätet.

Utveckla iPhone att tillhandahålla ett modem. Som standard, för att kunna tjudra telefonen och applyit som ett modem inte kommer att förses med iPhone. Den iPhoneModem ansökan willshow du hur att använda sig av mobil data plan som en Internet-anslutning i ett computerwherever du kommer att bli.

Ändra iPhone mycket mer. Använda en app till exempel BossPrefs, byter du maycompletely iPhone aktieoptioner preferensaktier med din personliga, med additionalcustomizable alternativ.

Metoder för att jailbreaka iPhone

att du vet hur att jailbreaka din iPhone är på natten omfattning så snart jag har. Thereare en mängd olika tutorials och artiklar på nätet som hjälper dig att uppnå en expert, men det största problemet är, många är förvirrande och föråldrade. Den bästa kvalitet instructionswe hade kunnat finna för jailbreaking din iPhone finns här på vår hemsida, där åtgärder är till salu till både Windows-och Mac-användare.

jailbreaking din iPhone kommer att lägga till fler funktioner till din egen telefon, det är säkert att enableanyone att köpa en rikare upplevelse av det totala. Du är fast med det någon att twoyears tills ditt kontrakt löper ut, därför bör du älska den här webbplatsen! Det finns hundratals, eller annars otaliga tredje part icke godkända appar, och utan jailbreaking youriPhone, att du miste om dem!

L�s mer om iPhone 5 release date och information om Apple iPhone 4S p� respektive News Blog site.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar