torsdag 24 oktober 2013

Tips till iPhone 3G Upplåsning - Internet


p Det är nu lätt att låsa upp iPhone 3G-telefoner som gör det möjligt för dig att använda den med alla nätverk. Inte bara är det möjligt att låsa upp men också att jailbreak det.

Vad Låsa en iphone?

En låst iPhone, eller någon annan telefon för den delen, är en som kan användas med endast en tjänsteleverantör. När iPhone lanserades var det möjligt att använda den endast med AT & T. Detta vållade en bit av besvikelse och bestörtning bland användarna. Det betydde någon som velat äga en iPhone hade inget annat val än att bli bunden till AT & T-nätet.

När handenheten är operatörslåst innebär det att man kan göra iPhone kompatibla nog att användas med andra nätverk. Det finns många programmerare där ute som har gjort det möjligt att uppnå detta. Att använda sig av sina genier som de har kunnat komma med mjukvara och hårdvara som kan låsa upp iPhone kan fritt användas med det valda nätverket. Inledningsvis var det bara möjligt med 3G, men nu är det möjligt att låsa upp IPhone 4 också.

Vad är jailbreaking en iPhone?

jailbreaking hjälper dig att få tillgång till Apple-filer som normalt inte skulle vara möjliga. Vissa iPhone firmware är modifierad som hjälper köra en osignerad kod som hjälper till i processen. När du jailbreaka iPhone får du inofficiella installationsprogram och som ger tillgång till tredje parts applikationer som var oåtkomliga via App Store.

Skillnaden mellan Iphone Upplåsning och jailbreaking

upplåsning hjälper dig använda din iPhone med ditt val av leverantör, hjälper jailbreaking du tillgång till applikationer som inte var tillgänglig tidigare.

Innan du kan låsa upp iPhone måste du jailbreaka den. Dessa båda är iPhone hacka processer men används i stor utsträckning över hela världen.

Är Låsa upp och jailbreaking Legal?

Detta är en fråga alla iPhone-användare skulle vilja fråga innan man går vidare med processen. Men, är svaret mycket oklart. Det kan inte sägas vara lagligt men är inte olagligt heller. Människor använder sig av mjukvara och hårdvara för ändamålet. Dessutom är det knappast möjligt för Apple att gå efter varje användare som låser eller jailbreaks hans / hennes telefon.

Göra och inte göra av Unlocking iPhone

Du punga ut en massa pengar för att skaffa en iPhone. Processen för upplåsning eller jailbreaking är mer som att hacka produkt som kan leda till problem. Innan du går in för det vara försiktig eller annat du kan landa upp är fruktansvärt besviken.

* Fråga dig själv om du verkligen vill låsa upp iPhone. Om du har ingen anledning att vara missnöjd med din operatör finns det ingen mening med att låsa upp den.

* Om du inte behöver resa utomlands kan du bekvämt betala med din operatör hemma. Människor som åker utomlands kanske inte att få tjänster av det aktuella nätverket och därmed kanske vill byta. I sådana situationer är upplåsning krävs.

* grundligt undersöka den programvara som används för att låsa upp iPhone. Efter allt du kommer att lägga telefonen på spel. * Prata med vänner, familj och folk över nätet om den bästa programvaran för ändamålet. Det är alltid bättre att gå till den bästa, även om det kostar lite mer än resten.

* Få fullständig information om ägare och leverantörer av mjukvara / hårdvara. Se till att få kontaktuppgifter.

* Få ingående kunskaper om för-och nackdelar för att frigöra och sedan bara gå vidare med det.

Inköp mjukvara / hårdvara för att jailbreaka eller låsa upp iPhone 3G eller någon annan handenhet innebär att göra ändringar i den befintliga uppsättningen upp. Det kan också skada ditt instrument om det inte görs på rätt sätt. Se till att du går för bästa i branschen och har fullständig kunskap om din produkt.

L�s mer om iPhone 5 release date och information om Apple iPhone 4S p� respektive News Blog site.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar