torsdag 24 oktober 2013

Varför ingen Jailbreak - Nyheter


Apples iPhone fungerar genom att den del av dess lagring i två sektioner. En del har var och en av de mediafiler om det som den andra är hem till filerna systemets driftsförhållanden. Medieområdet för lagring rymmer all MP3-låtar, program, kontakter, bilder och videor medan OS-delarna ger de filer som gör att du kan övervinna din enhet.

Den främsta anledningen till att individer jailbreaka sina iPhones kan vara på grund av belastningar och 1000s av tredje part apps som kan tillåta dem att använda sin iPhone på allt de vill. Också i allmänhet, blir det en absolut nödvändighet att utnyttja alternativa parts programvara på din iPhone, men Apple ofta avvisar flertalet tredje part apps och inte tillåter deras användning. Att slå Apples policy, användarna får iphone jailbreak vilket är en process för att hacka iPhones systemfiler för att tillåta användning av jailbreak apps och annan tredje part programvara. Dessutom ger det massor av anpassning val för användarna. De kan anpassa sina tapeter och förändra hela utseendet på sin iphone enligt deras humör och kräver. Dessutom, för att iPhone att utföra lokal och regional SIM-kort, måste du låsa upp telefonen. Låsa är väsentligen jailbreaking, och nästa Använd din iPhone som att hålla kontakten med din familj och medarbetare på ett billigare sändningstid än tidigare. Även för människor som äger modeller som kan vara före 2009 eran, kommer de att inse att de inte kan använda sin iPhone kameror för att spela in en film, eller helt enkelt uttrycka det, kan inte använda sin telefon för att spela in en relevant video. Använda iPhone Jailbreak, förundras som du kan se att du gissade det-din kamera förvandlas till en aktuell videokamera så att du kan spela upp och spela in timmar av digitalt innehåll. YouTube-användare också skörda frukterna av denna eftersom de kan nu ladda ner och spela alla sina favoritfilmer direkt till sin telefon. De är några av de många anledningar till att människor väljer att jailbreaka sina iPhones.

Men för denna moderna, de flesta iPhone-användare är förbryllad lagligheten av processen. Ur perspektivet, är det iphone din egendom och det är din enkla val om att få jailbreak eller annat sätt. Du har all rätt att sätta in något för att på egen iPhone så länge det inte tar skada på någon. Dock tar Apple svår kallelsen till oroväckande ökande mängden jailbreak apps på marknaden. Apple har attemptedto få exakt vad dessa alternativa part apps sätta så finns det även nyheten att de kan övervaka många för användning av alternativa part apps. Vissa individer har också haft sina iTunes-konton annulleras av denna anledning.

Människor som inte vill förlora användningen av sina iTunes-konto, oavsett vad, är vår rekommendation att de vänder tillbaka jailbreak processen.

L�s mer om iPhone 5 release date och information om Apple iPhone 4S p� respektive News Blog site.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar