fredag 11 oktober 2013

Kommer den vita iPhone 5 Sport en större skärm - Teknik - Mobiltelefoner


p Det verkar som om fans av vita telefoner inte behöver vänta alltför länge för lanseringen av den vita iPhone 5. Den iPhone 4-modellen följde nästan ett år efter utgivningen av den svarta versionen mycket till förtret för konsumenterna väntar på modeller lanseras. Det verkar som att vi kommer att behandlas med utsättning av båda färgvarianter samtidigt under de kommande veckorna.

Trots inga specifikationer har bekräftats men vi rättvist kan vara säker på ett flertal ändringar på denna nya modell. Det talas mycket om att modellen kommer att återvända till den krökta yta som finns på tidigare iPhone och det alltid såg fantastiskt med vit finish. När det gäller storlek kan vi vara säkra på att telefonen kommer att vara lite större än tidigare versioner, men detta kan tillskrivas det faktum att telefonen kommer att erbjuda en större skärm. Aktuella rykten tyder antingen en 3,7 tums eller en 4 tums skärm men oavsett storlek väljs kommer displayen fortfarande skryta med en upplösning på minst lika med Retina display monterad på IPhone 4. Många nya telefoner som Samsung Galaxy S2 har skalat ner det totala djupet av telefonen så förväntar Apple att försöka göra den nya modellen den tunnaste iPhone hittills. Ett annat område som kommer att se en uppdatering för att konkurrera med rivaliserande modeller är telefonerna kamera funktionen. En ökning från 5.000.000 till 8.000.000 bildpunkter är att vänta, och det verkar som om Sony kan utveckla mobiltelefoner kamerans komponenter som det ursprungliga företaget som beställdes, Omnivision, är upplever problem med tillverkningen av denna del. Detta kan vara goda nyheter för media fans givna Sonys historia i att producera fantastiska kameratelefoner.

Vit iPhone 5 kan mycket väl innehålla Near Field Communication teknik. Känd som NFC detta visar effektivt din iPhone till en virtuell plånbok. Dina telefoner har ditt bankkort uppgifter lagras och trådlöst kommunicerar med kompatibla kryssrutan outs i butiker och försäljningsställen. Detta kan verkligen förändra hur vi genomföra transaktioner, tänka sig att kliva på ett tåg och laddas automatiskt för din biljett eller fylla upp bilen med bensin och inte behöva komma in på stationen. Huruvida iPhone 5 kommer att införliva detta återstår att se, men dess införande på modeller som Google Nexus S tillsammans med antalet försäljningsställen antagande tekniken antyder att Apple kan vara klokt att ta med den här funktionen. Den nya telefonen är inställd på att förbli en av de ledande modellerna för tack surfning för att stora anslutningsmöjligheter när du är på resande fot eller hemma. WiFi och 3G kommer båda att ingå och telefoner nya operativsystemet kommer också att innehålla ett stort antal uppdateringar av webbläsaren Safari för att ytterligare förbättra användarnas upplevelse på nätet.

Vit iPhone 5 kommer att vara med oss ​​mycket snart och tidiga stöd tyder den förväntade efterfrågan på denna modell får överskrida rekordartade siffror som uppnås med IPhone 4. Telefonen är avsedd att bli den ledande smartphone och kommer att höja ribban för märken som HTC och Samsung att följa.

Vit IPhone 4 kommer snart och HTC Evo 3D finns nu.

L�s mer om iPhone 5 release date och information om Apple iPhone 4S p� respektive News Blog site.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar