torsdag 17 oktober 2013

Topp 5 mest dråpliga iPhone Apps - Teknik - Mobiltelefoner


Med populariteten av iPhone, youre förmodligen medveten om alla de nyttiga tillämpningar skryta, men visste du att det finns några mycket roliga apps också? Från internet berömda Lolcats till lustiga ljud simulatorer, finns det något att kittla ens den mest dour av användarna.

Du kan har underhållning! Vid det här laget har de flesta människor hade en fnissa åt den dråpligt rubricerade bilder av bedårande kattungar på internet. Denna roliga iPhone app kan du välja från de spektakulärt roliga sajter som helt ser ut, kan jag Has A Cheeseburger (Den ursprungliga Lolcats plats), ROFLrazzi, Failblog, expertkök, jag har en Hot Dog, Engrish Kul, och Graph Jam , och du kan spara de roliga bilder till din iPhone och skickar dem till en vän. Med så mycket roligt att välja från detta är lätt nummer ett pick för bästa iPhone app.

nummer två i listan över de bästa iPhone apps har haft några blandade recensioner. Den krass humor lämnar några lite omständlig, (ursäkta ordvitsen) och andra lite äcklad. Den illavarslande heter appen iFart är, ja, precis vad det låter som. Med en lätt skakning av telefonen, du har fått det mest sofistikerade handhållna fisa maskin som människan känner till. Ännu bättre, med iFart fjärrkontroll, kan du skicka ljud till en annan iPhone användare telefon och orsaka ett ganska pinsamt ljud att spela när den öppnas. Det enda problemet med iFart programmet är att du inte kan ha möjlighet att lätt hitta det, längre. En liknande ansökan, Pull My Finger app avvisades från iTunes Store för att vara begränsad användbarhet till Broad iPhone och berör samhälle gör denna app också, svårt att hitta måste ha för mer blåsigare, ursäkta mig, banbrytande användaren.

Moo Box, en iPhone-app som visar bilder på djur med motsvarande ljud, direkt på din iPhone ger barnen ett fniss. Tame och den renaste av humor, har denna söta appen barn överallt sjunger Old MacDonald på ett modernt sätt med varje bild. Detta är den tredje bästa iPhone app, för om du någonsin har varit fast i ett väntrum med en uttråkad barn, du vet nyttan av att ha något som kan underhålla dem under väntetiden. Det är inget roligt om en uttråkad unge i ett väntrum, så denna app, men inte alls lika roligt att föräldrar och andra i närheten, är ett nyttigt och roligt program att få för kiddos i ditt liv.

Har du någonsin sett en bild eller affisch defaced med en rolig Groucho mustasch? Tänkte göra det till en vän bild bara för ett fniss? Antalet fyra roligaste iPhone app hjälper dig att göra just det, och sedan skicka det till dem. Den Cartoonizeme Appen tillåter användare att lägga till tecknade funktioner till existerande bilder. Med allt från hattar till googly ögonglober, kan du spela en högteknologisk omgång pappersdockor med någon du har ett foto av på din iPhone. Även om inte en av de bästa iPhone apps där ute, ger denna app ett fniss eller två när du är på språng, ett fniss som du kan passera längs.

Slutligen är iLaugh ansökan en rolig iPhone app, eftersom, ja, berättar ett nytt skämt varje gång du öppnar programmet. Recensioner har sagt att denna app inte duplicera skämt eller kasta gamla stinkers din väg, men uppdateras med ett nytt skämt, varje gång, vilket gör det enkelt att ta en snabb skratt när du kan behöva bryta tystnaden av en situation eller om du bara vill ett litet skratt.

L�s mer om iPhone 5 release date och information om Apple iPhone 4S p� respektive News Blog site.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar