tisdag 8 oktober 2013

Den vita iPhone 4 för dig! - Teknik - Mobiltelefoner


Medan smartphone världen väntar på efterföljaren till Apple PowerBook G4 batteri, som för närvarande populära Apples smartphone försäljning kommer att piggna till. Återigen är det för Vodafone som försäljningskanal, portalen används Groupon affär. Efter tre veckor sedan innan den svarta IPhone 4 erbjöds till specialpris, nu är den vita versionen att ha, för en månadsavgift plus 19.95 för ett två-års kontrakt period.

iPhone erbjuds inklusive kontrakt

så kallade affären ingår Apple MacBook Pro 13 tum batteri i vitt Netlock med 16 GB lagringsutrymme i samband med Vodafone Superflat Internet och tillhörande Weekend. Normalt utrustningen skulle kosta på Vodafone i samband med denna unika taxa 199.90. Kan spara den nya Groupon erbjudande den normalt förekommande anslutningsavgift på knappt 25, eftersom Vodafone kommer att kreditera denna till en av de första tre räkningar.

Med Internet SuperFlat helgen, är det möjligt för 24,95 per månad att ringa på helgerna utan extra kostnad till det tyska fasta nätet och Vodafone till andra hamnar. Alla andra vanliga telefonsamtal inom Tyskland kostar 29 cent per minut. Inkluderat är också ett mobilt internet platt, men dess nedladdningshastighet stryps efter intag av 200 megabyte data volym med upp till 7,2 megabit per sekund till 64 kilobit per sekund. Skicka SMS kostar 19 cent.

Totalt betalas under 24-månaders bindningstid 618.75. Detta inkluderar inte samtal som är utanför genom helgen täcks platta samtal. Att detta pris är ganska rättvist, även en blick på webbplatsen för Compaq Presario V3000 batteri. Där är kult smartphone för närvarande finns med ovanstående krav till ett pris av 629. Men utan kontrakt och att betala de månatliga avgifterna i detta sammanhang.

Beställningar via webbplatsen för Euronics XXL AV marknad i Darmstadt

Vem väljer Groupon Deal, får sin iPhone efter inlämnandet av en speciell kampanjkod på hemsidan för Euronics XXL AV marknad i Darmstadt eller på plats i butiken själv sub-groupon.euronics da.de denna kod kan anges , varvid det unika priset för Dell Inspiron 1420 batteri själva från 199.90 droppar till 0. Frakt kostnader uppkommer inte. För ungdomar mellan 18 och 25 och elever under 30 år, är den grundläggande månadsavgift minskas med ett motsvarande bevis också till 22.95.

Viktigt: vem beslutar om HP Pavilion DV4 batteri affären, bör inte hålla den oförlösta kupongen för länge. Det är giltigt endast fram till slutet av augusti. Det kan endast användas med en förlängning av avtalet i Vodafones kunder och därmed inte släkt. Stycket är begränsade antalet tillgängliga iPhones. På torsdag eftermiddag ca 100 enheter såldes redan.

L�s mer om iPhone 5 release date och information om Apple iPhone 4S p� respektive News Blog site.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar