torsdag 10 oktober 2013

Gratis iPhone 4 - Gratis iPhone 4 Review - Reklam


Gratis IPhone 4 - Få din gratis iPhone nu

nya IPhone 4 produkt har snabbt blivit världens hetaste nya produkten på marknaden idag. Den överväldigande gensvar på internet bloggar bekräftar att den nya IPhone 4 är revolutionerande. Det finns fler och fler människor som vill veta hur man får en gratis iPhone. I själva verket, från denna månad och framåt, är Online Belöning Center ger bort varje iPhone fläkt 2 gratis iPhone 4.

Klicka här för att få 2 Apple Gratis IPhone 4 nu.

Alla människor måste ha hört talas om den nya vita IPhone 4 i dessa dagar. För dem som aldrig hört, den 4: e generationen av den första iPhone med mycket fler funktioner. Med en rostfri surround, bearbetas stål knappar och ett glas hölje, är den vita IPhone 4 nästan 25 procent tunnare än iPhone 3GS. Den vita IPhone 4 har precis släppts på marknaden, men det betyder inte att produkten är 100% perfekt, så att enheten fortsätter att vara i försöksstadiet. Företaget behöver ett stort antal människor som använder IPhone 4 på daglig basis så att de kan identifiera problem, buggar och fel lätt. Och Online belöningscentrum s testare kan få IPhone 4 gratis. Det är där fribiljett och presentartiklar arbetssökande har en chans att lägga sina händer på en helt ny IPhone 4 för gratis genom att registrera dig för ett program.

Klicka här för att få 2 Apple gratis iPhone 4 nu.

Online Belöning Center erbjuder två 16GB iPhone 4 vit för att testa ändamål. I själva verket, ger bort gratis produkter för att testa faktiskt tjänar några syften. Först är människor testar faktiskt dessa enheter och de använder förslagen för kvalitetskontroll ändamål. Detta sparar Apple pengar. Det andra är det en bra marknadsföring taktik eftersom Apple vet att när testare få gratis iPhone 4, kommer de att vara sina kunder för livet.

Den vita iPhone 4 är ganska dyra. Det kostar $ 199 + med de enklaste versionerna. Det är så svårt att få en i dessa dagar, även om folk har råd med iPhone 4. Den goda nyheten är Online belöningscentrum söker efter en testare att hjälpa slutföra merchandise. Fans inte behöver köpa iPhone 4 så länge som testare slutföra instruktionerna helt, bör de inte ha några problem att få en iPhone 4 för fria och kostnaden för gadget betalas av tredje part annonsörer och sponsorer.

Denna typ av marknadsföring händer oftast när en ny produkt når marknaden eller när företag bestämmer de behöver för att förbättra befintliga produkter och det varar inte länge. Därför, om någon vill kontrollera iPhone 4 prestanda, är det rätt tid.

För att bli en iPhone 4 testare, helt enkelt fylla upp information begärts (vanligtvis e-postadress, postnummer eller en snabb undersökning om produkten). Naturligtvis kommer det att vara viktigt att lämna postadresser för att få gratis Apple iPhone. Annars kommer de inte att kunna skicka den till dig.

L�s mer om iPhone 5 release date och information om Apple iPhone 4S p� respektive News Blog site.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar