lördag 12 oktober 2013

IPS skärm Con den vita iPhone 4 - Teknik - Mobiltelefoner


p Det finns många anledningar till varför du kanske överväga att köpa den nya IPhone 4 i vit färg. Såvitt styling går iPhone är oöverträffad i utseende avdelning. Utöver detta finns det utmärkta ljud anläggningar med stora uppspelningsalternativ och användning av välkända iTunes-tjänsten. Det finns ett område men där denna modell står huvudet högre än sina konkurrenter och det är med avseende på felfri skärm modellen använder.

När övergången mellan iPhone 3S och IPhone 4 har gjort hoppa i kvaliteten på skärmen var en av de viktigaste anledningarna till att många människor valt att uppgradera. Denna nya display kallas Retina-skärm som vad telefonen kan faktiskt visa överskrider vad ditt eget öga kan upptäcka, så det gör verkligen ta saker till det yttersta när det gäller både bild och grafik kvalitet. När vi tar en titt på de mer tekniska aspekterna av skärmen, är det som omedelbart sticker ut resolutionen, som på 640 x 960 betters varje rivaliserande luren för närvarande finns. Om vi ​​bryter denna resolution ner i en bildpunkter per kvadrattum rating, är resultatet en massiv 326 och det är denna densitet som gör att ord att titta mer besläktad med den utskrivna sidan snarare än en mobil display. För att sätta detta i perspektiv, erbjöd skärmen på 3GS, som fram till denna utgåva ansågs vara en av de bästa, en rating på 163 ppi. En del av anledningen till att så många av dessa små pixlar kan monteras in i ett så litet utrymme tack vare Apples utvecklare som har lyckats producera en pixel som mäter bara 78 mikrometer bred. Ett annat område där skärmen utmärker är när du zoomar in på områden av text. Detta skulle sedan leda till en nedgång i kvaliteten på andra telefoner, har skapat denna modell den ursprungliga standarden av bilden, komplett med jämna kanter och stor detaljrikedom.

En annan viktig del av skärmen som finns på den vita IPhone 4 är dess inkorporering av IPS-teknik. IPS står för In Plane Switching, och utvecklades av Hitachi 1996. Tanken bakom detta var att förbättra betraktningsvinklar på LCD-skärmar. Detta är naturligtvis viktigt för bärbara enheter som den här telefonen, och kanske mer så på enheter som iPad, där materialet betraktas från alla möjliga olika vinklar. Det är först nyligen som IPS har börjat bli allt vanligare, var såsom ursprungligen kostnaderna höga som hade en negativ effekt på utnyttjandegraden för tekniken. Slutresultatet här är en display som erbjuder 178 vinklar graders visningsvinkel, och ganska varför någon skulle kräva mer än detta är ett mysterium. Glaset som används i konstruktionen av skärmen har kemiskt härdat, vilket ger den här telefonen bra hållbarhet vid sidan av sin uppenbarligen utmärkt teknisk specifikation. p Det finns många skäl till varför IPhone 4 är en speciell telefon, och det faktum att man har sålt i så stor volym illustrerar detta, är skärmen dock onekligen gator före konkurrenterna, producera bildkvalitet som inte borde vara möjligt på en bärbar enhet.

Vit IPhone 4 finns nu, som är LG Optimus Black, som också stoltserar med fantastisk bildkvalitet.



L�s mer om iPhone 5 release date och information om Apple iPhone 4S p� respektive News Blog site.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar