onsdag 23 oktober 2013

Vad är jailbreaking? - Underhållning


Precis vad jailbreaking?

jailbreaking är känd som en inte svårt metod som låter dig installera unapprovedthird part till iPhone. Jailbreaking faktiskt fel forunlocking, är detta ett förfarande som tillåter dig att använda iPhone med mobilecarriers utom för AT & T och Verizon i USA. Båda upplåsning andjailbreaking verkligen inte godkänts av Apple, och gör med idén att enheten kommer att ogiltigförklara thewarranty. Hur kommer det?

De flesta människor vill jailbreaka sina iPhones för att möjliggöra extra funktionalitet notpresent även på en fabrik modell. Detta, en hel del du kan helt utplåna thephone och installera en original firmware från Apple att dölja den grad att det hade previouslybeen en jailbreakad telefon, övertyga många iPhone-ägare processen är värdet therisk av fabriksgarantin upphör att gälla med Apple. Om du är osäker på hur du kan återställa thephone tid för sina fabriksinställningar, kommer Apple att låta dig använda det här, om du ringer och tellthem du skickar produkten apparaten för reparation och skulle vilja ta ut informationas ett resultat av integritetsfrågor .

Vad kan du göra med en jailbreakad iPhone?

Spela in video. Automatiskt, kommer iPhone kameran tillåter inte videoinspelning andwill säkert ta bilder. Kan vara ansökan inklusive Cycorder app, blir yourphone riktig videokamera.

Ladda upp video till YouTube. När du jailbreaka telefonen för att spela in video, coulduse du en app precis som iPhone Video Recorder, för att ladda upp videor du spelar directlyon din YouTube-kanal.

Spela och strömma livevideo. Det finns olika icke godkända partyapps tillgängliga, som inkluderar FlixWagon och Qik vissa människor kommer vill kunna recordvideo och streama den live över internet.

Utnyttja iPhone som modem. Automagiskt, kan du tjuder din telefon och employit som ett modem är egentligen inte tillgängligt med iPhone. Den iPhoneModem ansökan willlet du smart beslut mobil data plan som en definitiv Net-anslutning med en computerwherever du brukar.

Ändra iPhone lite mer framåt. Det har en app precis som BossPrefs, du kan tocompletely ersätta iPhone aktieoptioner preferensaktier med din egen, och withcustomizable alternativ.

Hur du kan jailbreaka iPhone

Fore varnar du lär dig att jailbreaka din iPhone är på kvällen ramen för denna artikel. Thereare många olika tutorials och artiklar på nätet syftar till att ge dig detta, det största problemet är, de flesta av dem är förvirrande och föråldrade. Den mest positiva instructionsthere vi var kapabla att finna för jailbreaking din iPhone erbjuds följande på vår webbplats, där åtgärder är till salu för både Windows och Mac-användare.

jailbreaking din iPhone kommer att visa sig att lägga till fler funktioner i telefonen, kan det enablea person att ha en rikare upplevelse av att använda det övergripande. Du är skyldig till det så att du kan twoyears tills ditt kontrakt ökat, vilket innebär att du kan lika gärna uppskatta det! Du kan hitta hundratals, eller tusentals tredjepartsprogram icke godkända appar, och utan jailbreaking youriPhone, du brukar förlora dem!

L�s mer om iPhone 5 release date och information om Apple iPhone 4S p� respektive News Blog site.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar