måndag 7 oktober 2013

DVD till AVI Ripper för Mac - Datorer - Mjukvara


Soft4file DVD till AVI Ripper för Mac är utformad för att konvertera DVD till MOV, MPEG-4, M4V, H.264-video på Mac för bärbara spelare, inklusive iPod, iPod touch, iPhone, iPhone 3G, Apple TV, PSP etc. Dessutom har denna Converter för Mac också rippar DVD till AAC, AIFF, MP3, M4A, WAV ljudfiler och HD MOV, H.264/MPEG-4 AVC HD-video på Mac med utmärkt effekt. Soft4file Video Converter DVD till AVI Ripper för Mac ger dig också tillgång till modifiera video effekt på will.Design din video effekt Utnyttja effekt för att justera video ljusstyrka, kontrast och mättnad för din output video.

Konvertera DVD till AVI Ripper för Mac Soft4file DVD till AVI Ripper för Mac är speciellt bra på att omvandla DVD till MOV på Mac QuickTime, iPhone 3G, iPod samt rippa DVD till HD MOV, MPEG-4, M4V, H .264 video på Mac. Rip DVD till ljud på Mac Använd Soft4file DVD till AVI Ripper för Mac att rippa DVD film till vanliga ljud som AAC, AIFF, MP3, M4A, WAV på Mac, som du gillar. Kompatibel med många enheter Soft4file DVD till AVI Ripper för Mac fungerar smidigt för många enheter, inklusive iPod, iPod touch, iPhone, iPhone 3G, Apple TV, PSP, etc.for sammanflätad video, kan du kolla deinterlace för att göra filmen mer tydlig och levande .

Soft4file DVD till AVI Ripper för Mac för Mac är en allt-i-ett DVD-ripper för att göra perfekt 01:01 DVD-kopia till hårddisken och rippa dina DVD-filmer på Mac OS till iTunes, MOV, MP4, FLV, etc som spelas upp på iPad, iPod, iPhone, Apple-TV, PSP och mycket mer. Det stöder också extrahera musik från DVD-filer och spara som MP3-format. Med denna DVD till AVI Ripper för Mac, kan Mac-användare säkerhetskopiera DVD-samlingar till Mac eller bärbara enheter utan någon kvalitetsförlust loss.Support extrahera ljud från DVD-filer som MP3-format och tar favoritbilder från DVD-film och spara som JPG, BMP. p Det är lätt att använda för användare på alla nivåer av erfarenhet. Och alla video och ljud parametrar är justerbara för användare att optimera bildkvaliteten, såsom video bildhastighet, video upplösning, video storlek, etc. Du kan också klippa video segment som du föredrar. Med Multi-core CPU och Hyper-Threading stöd, det ger dig upp till 5x - 8x realtid konvertera speed.Soft4File DVD Ripper för Mac här :/ softsell / NPH-softsell.cgi item = 29.508 till 108 är det bästa sättet att? rippa DVD till MP4, MOV, H.264-video, som kan importeras till iLife och ändra dem som du behöver. Du kan också skapa snygga DVD från den konverterade video.

L�s mer om iPhone 5 release date och information om Apple iPhone 4S p� respektive News Blog site.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar