onsdag 16 oktober 2013

Har en vit iPhone 4 ser bra ut? - Shopping - Elektronik


En vit IPhone 4 är det senaste modet i gizmo stan! Det är elegant och stilrena, och ser riktigt häftigt. Den har fått en hel del popularitet nyligen och fler och fler människor köper det. Detta beror på att den här telefonen trollformler klass och förfining, för att inte tala stil. Det säger en del om en människas personlighet. Affärsinnehavare har rapporterat enorma försäljningen i den vita IPhone 4 avsnitt, och säga att de flesta kunder, speciellt kvinnor och flickor föredrar ehite versionen över den svarta. Låt oss försöka ta reda på varför.

Hur är den vita IPhone 4 olika?

Telefonen har funnits sedan april 2011 och har sedan dess varit ett raseri bland användarna. IPhone 4 är en av de mest innovativa telefoner i hela världen. Den har Apples magnifika Retina display, den högsta upplösning som någonsin har byggts in i en telefon, vilket resulterar i super skarpa bilder, videor texter och FaceTime, den fantastiska videosamtal funktionen på iPhone. Priserna för den vita versionen av IPhone 4 är samma som de svarta. De finns i nästan alla länder, spärra vissa. En vit IPhone 4 är inte bara en svart IPhone 4 blev vitt. Det finns en märkbar skillnad orsakas av avståndsmätare. Det tog ungefär tio månader att fullända och tillverka, och produktionen träffade en mängd problem. Men den vita iPhone, när den slog läktaren, gav den befintliga modellen hård konkurrens. Den har en UV-beläggning för att skydda färgen, och ser ganska lik den vita iPad. Denna telefon använder i april 2011 släpptes ARM Cortex A8-baserade Apple A4-processor. Det är extremt snabb och konkurrenskraftig, och för en produkt som faktiskt släpptes nästan ett år tillbaka, är att hålla mat tempo.

Varför är den vita IPhone 4 så populärt?

De flesta kunder som använder den här telefonen har kallat det avgjort mer elegant ser då den vanliga svarta. Kanske var det den fördröjning som häck så mycket surr, eller kanske den stilrena definition att den vita färgen har, står den vita IPhone 4 och är en crowd pleaser. Det lockar kvinnor som vit är mer feminin, lockar det rika män eftersom det ger ett sken av lugn. Den opaka vita telefon och genomskinlighet hos kanterna ger den en eterisk kvalitet som är mycket svårt att konkurrera med. Egentligen finns det ingen annan telefon med en sådan klass och förfining tillsammans med en killer look på marknaden just nu. Inte har andra tankar om det, är detta en att gå till.

L�s mer om iPhone 5 release date och information om Apple iPhone 4S p� respektive News Blog site.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar