måndag 4 mars 2013

Steg att ladda ner musik från iTunes - Underhållning - Filmer


Apple sortiment har magiskt medfört en nästan perfekt sammanhållning av innovation och teknik, präglad med den berömda Apples logotyp. Allt från iPhone till iMac svar på något djupt inom. Gadgeten intensiva värld har också en hord av gadget programvara och ladda ner alternativ. Användaren handböcker är en mödosam ansträngning att gorge och en kan flummoxed med många en funktionell detaljer i deras nyförvärvade iPhone. När detaljerna matas in du är bra att gå. Din unika konto skapas och iTunes är öppet för din surfning 24 timmar om dygnet och varje dag i year.The Apple sortiment har magiskt medfört en nästan perfekt sammanhållning av innovation och teknik, präglad med den berömda Apples logotyp. Allt från iPhone till iMac svar på något djupt inom. Gadgeten intensiva värld har också en hord av gadget programvara och ladda ner alternativ. Användaren handböcker är en mödosam ansträngning att gorge och en kan flummoxed med många en funktionell detaljer i deras nyförvärvade iPhone. Vi är här för att diskutera och kasta med en sådan ofta frågat frågan, "Hur kan jag ladda ner musik från iTunes?

via World Wide Web, kan du komma över många webbportaler tillkalla "Hämta MP3 Songs gratis", "Hindi mp3 download ',' Hämta Bollywood mp3-låtar" och "ladda ner låtar gratis", men iTunes är en annan affär helt och hållet. Så låt oss titta på de steg som kulminerar i låtar som laddas ned på din iPhone.

1. Först och främst måste du gå till iTunes översiktssidan:. / Itunes / översikt / att hämta och installera iTunes spelare

Du kommer fram till översikten målsidan liknar bilden nedan. Här kan du upptäcka massor av video tutorials om de tjänster iTunes ger som omfattar multimedia format som musik, video, iPhone apps, podsändningar och mycket mer.

2. Nästa måste du klicka på "iTunes gratis nedladdning länken placerad mot botten vänster i iTunes översiktssida och följ installationsinstruktionerna från uppsättningen assistent.

3. När iTunes-programmet är helt installerat, välj iTunes Store från menyraden placerad på vänster sida av startsidan.

4. Start målsida visar många kategorin alternativ iTunes har att erbjuda liknande, nya releaser, musikvideor och mycket mer. Du kan skapa din egen sökning för konstnärer och media typer som använder sökfältet längst upp till höger på sidan. Skriv bara in namnet på bandet eller artisten du vill söka efter.

5. När sökresultaten häll i klicka på omslagsbilden bild och en separat sida visar alla spår för just album i en lista. Du kan förhandsgranska enskilda spår i listan genom att klicka på spårtitlarna. En 30 andra demo ljud bett av spåret spelas upp automatiskt. Att köpa någon av de spår som du kan klicka på "köp nu"-länken till höger om spåren eller klicka på "köp album" på sidan av skivomslag överst på samma sida.

6. Detta steg är för de som inte redan har registrerats med iTunes, som kommer att navigerat till ett konto skapas välkomstsida. Härifrån kommer du att ställa in din unika användarkonto. Nästa "klickar fortsätta". Kontot skapas formen är en enkel standard Internet-användarnamn, e-postadress och lösenord registrera, inget mer. Var noga med att läsa de allmänna villkoren och markera rutan för att godkänna villkoren och klicka på Nästa för att fortsätta.

7. Slutligen frågar betalningssätt sida du för din betalning preferenser. När detaljerna matas in du är bra att gå. Din unika konto skapas och iTunes är öppet för din surfning 24 timmar om dygnet och varje dag på året.

L�s mer om iPhone 5 release date och information om Apple iPhone 4S p� respektive News Blog site.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar