onsdag 6 mars 2013

Hur enkelt få foton utanför Apple iPhone med iMacsoft iPhone Photo till Mac Transfer - Datorer - Mjukvara


Fråga: "Jag uppgraderade just min G5 Mac till den senaste Leopard programvara och är SLUG om synkronisering min iPhone med min dator för att jag är rädd att jag ska förlora data Men jag måste verkligen få foton av telefonen. och vill inte att e-posta dem till mig själv, en efter en. Ert förslag? "

Svar: Har du någonsin blivit förvirrad genom att överföra foton från iPhone till Mac. Undrar var man kan hitta en användbar iPhone till Mac verktyg för att överföra de bilder du gillar? Använda iMacsoft iPhone till Mac Transfer, kan du avsluta dina bilder till Mac överföra på bara några klick.

iMacsoft iPhone Photo till Mac Transfer är en perfekt iPod / iPhone Transfer programvara. Den kan enkelt överföra bilder från iPhone till Mac och foton import direkt i iTunes-biblioteket. Under tiden kan denna iPhone till Mac Transfer verktyg också kopiera musik, film och andra filer mellan iPhone, iPod och Mac. Och alla befintliga iPhone och iPod-modeller, IPAD stöds fullt ut.

Systemkrav: Operativsystem Mac OS X v10.4 - 10,6 Processor PowerPC G4/G5 eller Intel-processor Finns hårddiskutrymme 30MB ledigt hårddiskutrymme för installation Bildskärm Super VGA (800 x 600) upplösning eller högre iTunes iTunes 7,5 eller senare versionen för att stödja iPhoneiTunes iTunes 10,5 eller senare behövs för att stödja iOS 5

den är tillgänglig för endast $ 14,99, kan du få den fullständiga versionen av denna iPhone Photo Transfer. Den fullständiga versionen kan helt kan du överföra bilder utan begränsning av foto nummer. Så det är givande att få pro en och få alla iPhone bibliotek foton från iPhone. Följande guide visar dig den detaljerade lösningen på Överföra foton till Mac för säkerhetskopiering:

Lösning: 1. Ladda ner, installera och köra softwareDownload iMacsoft iPhone Photo till Mac Transfer, installera och starta den på Mac. Anslut din iPhone till Mac, kommer iPhone till Mac Transfer känner automatiskt det och enheten info visas som på bilden nedan. Du måste själv köpa iMacsoft Transfer iPhone Foto och massor av funktioner väntar dig 2. Överför de kontrollerade bilder från iPhone till MacClick "Foto" ikonen och alla foton i iPhone visas i listan. Leta reda på och kontrollera iPhone bilder som du vill överföra till Mac i fillistan. Klicka på "Exportera kontrolleras filer till lokal"-knappen, välj den mapp som du vill exportera filer i popup-fönstret. Klicka sedan på knappen "Spara" för att överföra bilder från iPhone till Mac.

När det är gjort, du har din iPhone bilder på din Mac snyggt och bekvämt, och du kan lägga iPhone bilder till ditt bibliotek. Det är allt som finns att överföra foton från iPhone till Mac med iMacsoft iPhone Photo till Mac Transfer. Nu kan du ladda ner mjukvaran och prova det nu!

Produktsida länk: / iPhone-foto-till-mac-transfer.html ner länk: / downloads / M-iphone-foto till mac-transfer.dmg (11.70MB) Bolagets hemsida: / E-post:

L�s mer om iPhone 5 release date och information om Apple iPhone 4S p� respektive News Blog site.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar