fredag 8 mars 2013

Exactlty vad kan du använda din iPhone, iPad eller iPod iTouch? - Hem


Precis vad är en Jailbreak? jailbreaking är ett förfarande som gör det möjligt Apple-enheter såsom iPhone, iPod iTouch och iPad att i huvudsak "vara fri." Den tillåter användare att få något som kallas "root-access" med kommandot typ av iOS operativsystemet. Detta innebär i princip att man tillåter användare att få kontroll över sina enheter, ta bort begränsningar från enheten. Den tillåter nedladdning av teman och tillägg. Vad är mer, gör det användare att ladda ner program som inte finns i App Store och utföra andra uppgifter som inte är möjliga på icke-jailbreakad enheter. Enheter som jailbreakad behöver fortfarande var av de funktioner som inte är jailbreakad enheter har (att ringa, lyssna på musik).

Det finns två typer av jailbreaks, untethered och uppbundna. En untethered jailbreak tillåter "iDevice" för att ändra på och startar utan användning av någon typ av dator. Bundna jailbreaks måste ha en dator för att visa iDevice på eller starta om den, visar sig få mycket mindre bekvämt. Bundna jailbreaks kräver dator som kärnan med enheten inte lappat och därmed iDevice inte kan starta på egen hand.

Är jailbreaking olagligt? På flera ställen är det inte olagligt. År 2010 är jailbreaking lagligt i USA. Apple fortfarande kan hävda att ogiltigförklara garantin, vilket kan vara den enda bakslag med den. Jailbreaking är också lagligt i många andra länder, däribland många av dem i Europa. Den jailbreaking processen kan vändas genom att återställa dessa enheter i iTunes.

Kan jag fastna om jag jailbreaka i det land där det verkligen är olagligt? inte främjar olagliga aktiviteter Var och en av oss, kommer vi att påpeka att för att man skulle kunna fastna är faktiskt du visa det för en Apple anställd och det är jailbreakad. Du är säker. Varje verkställighet för jailbreaking skulle sannolikt vara små. Detta är en riktigt låg risk.

Den centrala frågan - Varför Jailbreak jailbreaking ger frihet, något som de flesta av oss älskar som gör det möjligt att inte motstå?. Nämnts tidigare av Patrick Henry, "Ge mig frihet, eller ge mig döden!" Jailbreaking ser ut precis som trovärdig flytta att göra. Det gör att en iDevice som ett sätt att göra en häpnadsväckande mängd saker som man inte kunde göra förut. Jay Freeman, skaparen av din populärt program, tema, och förlängning installationsprogram för jailbroken enheter som kallas Cydia, uppskattningar som mer än 10% av iPhone är jailbroken.Some specifika och verkliga exempel på varför användare jailbreak listas nedan:

* teman - Det är möjligt att tema och ändra bara om någon del av den grafiska Gui (GUI) för din iDevice, som sträcker sig från den skrivna texten bakom reglaget runt lockscreen, på utseendet av applikationer. Ljud som din telefon gör (dvs. ringsignaler, tangentbord klick, etc.) kan också ändras. Varje enskild ikon applikationer kan teman och du kan även tema app applikationer butik! Dessutom finns det många html widgets och även andra plugins som tillåter fler ikoner på varje sida, levande väder uppdateringar, och ännu mer. Teman är förmodligen anledningen till att användare jailbreak.

* Program - Det finns många program som kan laddas ner för jailbroken anordningar som inte runt App Store. Det finns många små arbetsgrupper applikationer och dessutom ett antal andra program som gör massor av olika saker. Två mycket omtyckt ansökningar biteSMS och MyWi. BiteSMS kan vara ett alternativ till de infödda iPhone app "Meddelanden". Det har många extrafunktioner som inte finns annars, och är också ett billigare alternativ till en dyr textning plan med AT & T. En annan tillämpning är MyWi. MyWi kan du tjuder din iDevice WiFi (eller EDGE eller 3G-anslutning) till en annan WiFi-aktiverad enhet som en bärbar dator. För er som inte vet, är uppbundna i sådana fall tillåter bara dina iDevices netto anslutning som skall överföras till en alternativ enhet.

* Plugins och tillägg - Många användbara plugins och tillägg är till salu till jailbreakad enheter. Du hittar plugins och tillägg som tillåter användare att ladda ner filmer från safari och även visa flash (ja, blixt, att det som Adobe och Apple inte kunde anlände till termer på)! Activator är en mycket populär och användbar plugin som gör det möjligt för många åtgärder genom att göra enkla gester. En illustration öppnar och app genom att hålla fastigheten knappen, hoppa musikspår genom att trycka på knappen volymkontroll plus mycket mer. En välkänd plugin och Extension Manager är SBSettings. Det låter enkelt makten över dina plugins och tillägg från nästan var som helst genom att göra något så enkelt dra med fingret genom statusfältet (baren mot toppen av en iDevice).

* Svartlistning - Svartlistning kan vara en liten och enkel anledning varför vissa jailbreak för. Det gör att ett e-postfilter nivå samtal och hjälper dig att spärra nummer och andra saker längs dessa linjer.

* Facetime över 3G - Facetime kan endast användas när den WiFi - om du inte är jailbreakad och har en liten sak som kallas My3G. Den tillåter användning av FaceTime när det kombineras med 3G i stället för bara WiFi. Detta innebär att Facetime on-the-go!

* Bluetooth-funktioner - Det finns massor av Bluetooth-kapacitet Apple inte dela med dig. Massor av människor är fullt tillgängliga exempelvis Filöverföring anslutning till en mus, och ansluta till ett tangentbord!

* Access-filer som är en dator - Den mest populära program ifile kan du komma åt filer enkelt och komma åt dem mer likt någon typ av dator .

* Emulatorer - Det finns många emulator applikationer från en gameboy emulator till några mycket tidigt Macintosh emulator. Det finns många emulatorer som ger stor underhållning.

* Snabb Calling - En tydlig funktion hur iPhone saknas är nu tillgänglig på jailbroken enheter. Med bara en knapptryckning kan användare ringa ett intresseföretag.

* Piratkopiering - Inte en etisk orsak och mycket oense med det (och de har i detta ögonblick att vara oense med det - det stjäl)., men tyvärr är det bara en anledning till att vissa jailbreak

Det finns miljontals andra orsaker också!

En av de få brister med jailbreaking är det faktum att Apple kan göra garantin ogiltig när de avslöja. Det betyder inte att det är fullt möjligt men eftersom det är ganska svårt för dem att upptäcka. De i allmänhet måste fysiskt innehålla iDevice att upptäcka, men en ganska lätt återställning via iTunes löser situationen med tanke på det lämnar inga spår av jailbreak. Även om din iDevice bryts, kan det oftast vara ansluten till iTunes och återställas innan talan iDevice i äpplet för att få fast. Dessutom finns 3: e parts försäkringsskydd som ersätter en iDevice om bruten, därför om det finns rädsla för garantin som ogiltigförklaras, är tredje part försäkring en trygg och säker alternativ.

L�s mer om iPhone 5 release date och information om Apple iPhone 4S p� respektive News Blog site.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar