torsdag 14 mars 2013

Äpplen iPhone 4 Review - Teknik


Äpplen IPhone 4 Recension

Sedan första gången de nya iPhone slår scenen redan 2007, har Apple tillhandahålls genomgående mer och mer överlägsen telefoner. Den IPhone 4 är den nyaste Apple telefonen att komma fram på scenen. Det har mätbara förbättringar från tidigare telefoner och tillräckligt apps och funktioner för att hålla dig upptagen under en mycket lång tid. Faktum är att för vissa människor, det är för mycket av en skenmanöver.

Orsaken är att det håller dem från att uppnå andra uppgifter! Vi kommer att se över några av de saker som användarna gillar och klaga med hänvisning till IPhone 4.

Hur mycket du kommer att gilla IPhone 4 beror mycket på hur du känner Apple produktlinje i allmänhet. Det beror på att detta företag är mycket stor om hur du ansluter sina olika produkter och tjänster. Ett exempel på detta skulle det faktum att du kan komma åt iTunes att ladda ner musik och video när du har en iPhone. IPhone, i själva verket kan vara en kombination av telefon och iPod, en annan populär Apple-produkt. Med en iPhone, kommer du att kunna ta del alla program från App Store och sedan hämta dem till telefonen. Med denna produkt kommer du aldrig glömma att du har en Apple-produkt.

IPhone 4 ger dig möjlighet att göra flera saker. Detta är en relaterade funktioner eftersom det finns massor av saker du kan göra med den här telefonen. När du klickar på startknappen två gånger, kommer du att se antalet ansökningar som är verksamma. Du har då möjlighet att välja det program du vill använda och sedan minska de andra. Den är samma koncept som du skulle använda för en dator. Men nu kan du arbeta på samma sätt med din telefon. Till exempel kan du ringa via Skype medan andra program körs i bakgrunden. Eller, om du använder GPS när du är på resande fot, kan du fortfarande göra andra saker i bakgrunden som att lyssna på musik. Multitasking är en av de mest praktiska funktionerna på IPhone 4.

AirPrint är en funktion som gör att du kan skriva ut webbsidor, dokument, e-post eller bilder med din IPhone 4. Detta är en vanlig funktion på telefonen. Så du inte behöver ladda ner eller köpa ytterligare objekt att använda den. Det är dock en av de viktigaste problem som många användare har med sin funktion som den endast fungerar med vissa Hewlett Packard trådlösa skrivare. Men gjorde Eurosmartz företaget en ny tillkännagivande att de släpper en app som gör att du kan använda andra skrivare. Detta kommer att göra AirPrint-funktionen på IPhone 4 mer praktiskt. Du vet aldrig när du kommer att behöva skriva ut något med telefonen.

Det är svårt att förneka överklagandet av IPhone 4. Det är en attraktiv telefon som gör en massa andra saker också. Men oavsett om det är rätt för dig beror på om du verkligen dra nytta av dess fördelar.

Detta är något du måste lista ut själv. Även om du kan hänvisa till de punkter som vi har täckt ovan. En sak kan du vara säker på om du har en iPhone 4, kommer det att bli svårt att klaga på att du inte har något att göra! Det är svårt att inte se överklagandet av IPhone 4. Även om det gör en hel del saker mycket bra, det är också mycket attraktiv. Beslutet om det är rätt för dig beror på om du vill dra nytta av fördelarna. Det är något som du måste bestämma på egen hand. Även om du kan hänvisa till de punkter som vi har täckt ovan. Om du har en iPhone 4, kan du klaga aldrig har du ingenting att göra!

L�s mer om iPhone 5 release date och information om Apple iPhone 4S p� respektive News Blog site.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar