söndag 24 mars 2013

Läs en stor översyn av äpplen iPhone 4 - Teknik - Mobiltelefoner


IPhone 4 är den senaste generationen av Apples smarta telefoner, och har många förbättringar över deras också populära iPhone 3G modell. Det spelar ingen roll om du är en äldre fan av Apple varor, eller om du gungade runt tanken på att gå till ett konkurrerande märke, är det alltid klokt att veta vad iPhone har innan du gör ett slutgiltigt urval av telefon och planera. I denna artikel kommer vi att titta på några av iPhone 4: s höjdpunkter.

Många människor älskar sin IPhone 4, men det kan inte vara något för dig. Om du är en minimalistisk som bara vill ha en telefon för sitt ursprungliga syfte, ringa och ta emot telefonsamtal, du behöver inte en iPhone. En iPhone har många funktioner som, titta på filmer och ta bilder. Tycker du en enhet som har många funktioner? Den iPhone är både en telefon och en iPod kombination. Om du inte är bekant med funktionerna i en iPod kan du lyssna på musik, titta på videor och ladda ner vad du vill från iTunes Store. Om du lyssnar på en låt när du får ett samtal, kommer musiken att blekna. Så behöver du inte oroa dig för saknade samtal. Den höga kvaliteten skärm gör den lämplig för att titta på video. De kan vara antingen som du hittar på nätet eller filmer som du har hämtat. Du kan ha dina egna spellistor med dina favoritlåtar laddade på din IPhone 4. Så är telefonen faktiskt en hel underhållning center.Surely du har hört vid det här laget att för första gången kommer Verizon att erbjuda tjänster för iPhone. Tidigare var AT & T är den enda leverantören som många tyckte var den värsta inslag om iPhone. Som av februari 2011 kommer du att kunna använda din IPhone 4 med hjälp av Verizon Wireless nätverk.

Om du redan är en Verizon användare, kommer du att ha möjlighet att uppgradera din telefon. Beroende på vilken typ av telefon du använder, kanske du kan dra nytta av en handel med rabatt. Helt naturligt, om du inte är en gåva kund Verizon, kan du ändra dig leverantör och börja din nya tjänst med en IPhone 4. Apples produkter har haft en topp i popularitet under de senaste åren. IPhone har varit de mest populära produkterna. Den IPhone 4 är definitivt deras mest avancerade modell. De flesta som använder dem är mycket nöjd med dem. En av de viktigaste klagomål om iPhone hade att göra med att det inte går att använda med AT & T, men detta bör inte vara ett problem längre eftersom Verizon är nu tjänsteleverantören. Så totalt sett om du gillar att ha tillgång till de senaste prylarna, kommer du troligen vara mycket nöjd med IPhone 4.

L�s mer om iPhone 5 release date och information om Apple iPhone 4S p� respektive News Blog site.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar