lördag 16 mars 2013

Allt om iPhone Bilhållare - Datorer


iPhone och sedan iPhone bilhållare blir en del av livet på de flesta användare. Det är en anordning genom vilken man kan ladda hans / hennes populära och videor och flytta den tillsammans med dem var de än reser. Det är verkligen mycket elegant. Dessa små magiska underhållning maskiner är portabel och söt. De används när promenader, jogging och dela ut, bör du undvika att använda dem om du hamnar ridning eller körning .

Eftersom körning och spela musik i dina hörlurar är ofta ganska farligt och driften av dessa telefoner är inte elegant och kan leda till olyckor som du hittar dödlig. Du kan ta del av vad du önskar genom iPhone fästen när du kör i bilen.

Denna bil fäste är oftast ett tillbehör en stor iPhone, som rekvisita upp iPhone och fäster sig liksom instrumentbrädan i bilen. Hållaren kan enkelt fästas och tas bort så att du kan tvätta den från rätt position. Därför är iPhone bilhållare lätt att ta bort och för många bilar du vill. Dessa hållare är kopplade till ventilen på grund av vilka det finns inget behov från en anläggning verktyg för att ställa dessa innehavare som förhindrar repor på inredningen.

En titt på iPhone fästen kan vara följande:

? Dessa bilar iPhone fästen är inte bara enkel fix men de minskar distraktion faktorn för drivrutinen. Dessutom de behålla din iPhone genom att hindra dem från att falla. ? Främst eftersom innehavare är fasta från ventilen i instrumentbrädan som är i nivå som motsvarar de av ögat område skulle därför driva iPhone blir lätt. ? De flesta av de nya modellbilar är utformade samt en iPhone hållare inne för tillfället. Dessa hållare är direkt kopplade till högtalarna med bilar.

Dessutom finns det en stor möjlighet för de bilar utformas med en docka på din iPhone Bilhållare. I fall som detta, är det enkelt att ansluta dem till FM-sändare, som kan bäddas plus en bil docka, som råkar vara i gengäld involverad i cigarettändaradapter uttag som säkert finns i bilen. Bilen Dock ger ett uttag eller helt enkelt en plats som kan avsedd för iPod datakabel. Denna docka förhindrar onödiga rörelser för iPhone.

Dessa dockor dessutom ha en domkraft för att ansluta headsetet från iPhone. När iPhone är ansluten, hör fängelse radio och ställ sedan in FM-sändaren till den samma frekvens. Grattis. du noterar i din lista över låtar det finns instängd i din iPhone.

Under alla omständigheter., kan du spela din favoritmusik i bilen, oavsett om du kommer att finna att det finns avsättning för dem iPhone bilhållare eller på annat sätt. Detta tillbehör är verkligen en revolution på den här planeten av musikspelare jämfört med sin storlek tillsammans med dess verkan. Utnyttja iPhone Bilstativ och märker din favoritmusik utan att bli distraherad.

L�s mer om iPhone 5 release date och information om Apple iPhone 4S p� respektive News Blog site.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar