tisdag 19 mars 2013

Hur fixar ett trasigt iPhone - Teknik - Mobiltelefoner


Om du har en trasig iPhone som behöver fixas så först måste du kolla om din iPhone täcks av garantin eller inte. Om garantin fortfarande är aktiv, bör du överväga att kontakta med Apple för att få en iPhone fix för din enhet. Under vissa omständigheter kommer garantin täcker inte en bruten iPhone. Till exempel, om iPhone bryts på grund av felaktig användning, missbruk eller få utsätts för vätska, då garantin inte täcker denna iPhone.Now finns två vanliga fastställande metoder som för närvarande finns tillgängliga för iPhone reparation: en tar enheten en professionell iPhone reparation tjänsteleverantör som tar hand om problemet och det andra alternativet är att försöka fixa en trasig iPhone allt själv med hjälp av några reparationssatser och en iPhone reparation guide.

iPhone fix hemma

En trasig iPhone kan fastställas hemma med hjälp av rätt verktyg och en pålitlig handledning. Dessa är mycket tillgängliga på marknaden. Men denna typ av reparation ska endast utföras om du är säker på att du är kapabel nog att hantera denna typ av reparationer förfaranden. Kom alltid ihåg, när det gäller att fastställa en trasig iPhone hemma, måste du göra det på egen risk. Om något går fel, kan du i slutändan får en permanent bruten iPhone.

iPhone Reparation-experthjälp för att fixa din trasiga iPhone

Nu finns det många iPhone reparation tjänsteleverantörer som finns tillgängliga på marknaden som erbjuder sin kompetens och erfarenhet för att fastställa iPhone. Med tanke på att de har specialkompetens att göra den här typen av reparationsarbeten, kommer för en iPhone reparation företag skulle vara ett mycket säkrare alternativ för att fixa din trasiga iPhone. Detta kan kosta dig mer pengar än vad du kan ha haft att spendera genom att försöka fixa din enhet hemma, men i slutet av dagen sannolikheten för din trasiga telefon få alla fasta är mycket högre i fallet med den andra metoden om du är mycket specialiserade på iPhone reparationsarbeten.

Men när det gäller att välja en iPhone leverantör reparationsservice för fixering enheten, se till att du gör några grundläggande forskning på flera företag innan du väljer en. Inte alla tjänsteleverantörer är lika skicklig i att göra denna typ av reparationsarbeten. Därför, ta en titt på de erbjudanden som tillhandahålls av olika reparatörer och försöka samla några grundläggande information om dem (t.ex. kund översyn, portfölj osv.)



L�s mer om iPhone 5 release date och information om Apple iPhone 4S p� respektive News Blog site.

1 kommentar:

  1. För de som inte vill laga iphonen själv utan istället söker sig till en mobilreparatör har vi lanserat en jämförelsetjänst för mobilreparatörer. Jag är en av grundarna till tjänsten och vi listar mobilreparatörer efter pris, läge och recensioner - allt för att hjälpa konsumenten hitta bästa alternativ.

    Adressen till tjänsten är:
    http://www.comparerepair.se

    SvaraRadera