lördag 30 mars 2013

Hur Jailbreak iPhone 4 och iPhone för tmobile - Teknik


Det är ganska lätt att jailbreaka iPhone för tmobile. Du behöver bara en tjusig program som heter PwnageTool. Du kan faktiskt söka efter programmet på internet. En annan effektiv program för iPhonw upplåsning är Redsn0w. Denna ansökan kommer nästan göra alla tunga grejer som du behöver göra och programvaran är faktiskt ganska lätt att använda. Det kan faktiskt göra enkel beröring jailbreaks från gamla iPod och iPhone. Det bästa är att processen med jailbreaking i olika telefoner har fortfarande samma process.

Första saker först, måste du förbereda dina telefoner. Om du använder en ny IPhone 4 då du inte har några problem. Men om du använder jailbreak äldre version i telefonen måste du återställa de ursprungliga inställningarna för den nyare versionen. När du återställer det, måste du ställa in iTunes för att återställa iPhone till en bättre version. Du behöver inte ställa tillbaka alternativen till den tidigare jailbreaked telefonen. När det är gjort kan du börja nu att jailbreaka iPhone för tmobile.

När du får Redsn0w programmet, som finns på sin blogg, kan du öppna programmet. Du kommer att se skärmen där på vänster sida. Få det program du behöver och sedan installera i din dator. Efter det måste du Avsluta iTunes. Sedan måste du välja vilken typ av alternativ som skulle gälla för din jailbreak iPhone för tmobile. Programmet skulle då cykla din iPhone till återställningsläge och det skulle göra inställningarna för jailbreak. I cirka 50 sekunder, skulle din iPhone och touch telefon har officiellt programmet. När processen är klar, kan du öppna nu upp iTunes igen och sedan ställa in samt konvertera enheten så att det kommer att köras fräsch som om du köpte den för första gången. När du går till din huvudskärm kommer du att se att det redan skulle vara två ikoner. Den första är Installer-baserade ikon, som faktiskt är det program som låter dig installera programmet. Det finns också webbaserade ikonen som skulle ställa in 4 jailbreak iPhone till Redsn0w hemsida.

Kom dock ihåg att om du ska använda din iPhone, aldrig återställa de gamla inställningarna eftersom det också skulle ta bort din jailbreak. Bortsett från detta, om du redan har jailbreak IPhone 4 innan du behöver inte köra programmet igen, men om du använder den gamla versionen av programmet som är 1.1.3 kan du använda Redsn0w versionen så att du kan fixa Google Maps GPS problem. Den nya versionen av programmet och den senaste firmware skulle verkligen hjälpa några av dina program. Du kan också försöka installera nya program för att testa om inställningarna fungerar som om om det finns en oförenlighet med jailbreak och dina andra program. Det är faktiskt allt som du behöver göra för att jailbreaka IPhone 4, behöver du inte göra något annat som öppnar din iPod eller något dumt som att installera hundratals program.

L�s mer om iPhone 5 release date och information om Apple iPhone 4S p� respektive News Blog site.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar