torsdag 7 mars 2013

iPhone Customization - Teknik - Mobiltelefoner


Har du undrat hur olika människor förändrat sin iPhone så det verkade så mycket bättre än vanliga? Fotografier bakom ikoner, bakgrundsbilder video och ytterligare grymma modifieringar kan göras även på din iPhone. Läs den här artikeln om du vill lära dig hur man gör det.

På olika webbplatser och forum länkade med iPhone kan du hitta iPhone skärmdumpar där du faktiskt kan märka ovanliga ikoner, bilder på baksidan av ikoner, eller olika intressanta visuella modifieringar. Om du är en ägare av iPhone du förmodligen förbryllad hur andra användare har anpassat sin iPhone så att det såg ut i bilderna. Du kan hitta en programvara som är ansvarig för en sådan försköning och det heter Winterboard.

Winterboard är en ovanlig app som låter dig ändra nästan varje synliga delen på din iPhone. Den stora fördelen med det här programmet är att det har massor av avancerade funktioner och det är gratis. Denna ansökan är ute för nedladdning med hjälp av Cydia. Winterboard är ett utbyte av SummerBoard som användes i tidigare version av iPhone firmware.

Winterboard har hela uppsättning funktioner som är kända från SummerBoard och även ger dig en annan intressant funktioner. Så vad är nyheten? Vad behöver nämnas primära är video tapet alternativet tillsammans med ljud anpassning. För någon som är trött på statiska iPhone Bakgrundsbilder ger Winterboard dig möjlighet att arbeta med video tapeter. Som en bakgrund kan vi använda någon video upp till iPhone. Ändra systemljud är också mycket värdefullt särskilt som några av de förvalda ljud kan skrämma. Dessutom Winterboard tillåter till exempel ändra utseendet på displayen tangentbord, miniräknare, och några andra element. Winterboard skyldig dess popularitet främst en stor mängd gratis teman som du kan få från Cydia eller från andra oberoende källor. Teman kan vara blandat. På grund av detta låt oss säga att du kan använda iPhone bakgrunder från andra teman än ikoner.

Det finns miljontals webbplatser på Internet där du kan hitta teman och bakgrunder för iPhone. Winterboard är absolut inte den enda verktyg som låter dig anpassa utformningen av din iPhone men det har den bästa potentialen. Den enda nackdelen med detta program är att det kräver en jailbreakad iPhone, men i praktiken för de flesta iPhone innehavare är det inte ett svårt.

L�s mer om iPhone 5 release date och information om Apple iPhone 4S p� respektive News Blog site.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar