lördag 9 mars 2013

Nya iPhone 3G S Tippad som Gud i en gadget - Teknik - Mobiltelefoner


iPhone 3G S är den senaste från Apple, men är det en dum smart telefon?

Det är den nyaste i smarta telefoner, och det är bundet att sälja bättre än sin föregångare, iPhone 3G. Den här är hyped med bokstaven "s", som står för snabbhet, dubbelt så snabbt. Men det ser nästan identisk med en "vanlig" iPhone 3G och har dubbelt så snabbt betyda mycket när det kommer till dessa prylar? Det har hyped av Apple? Har detta Apple fallit från trädet som ljudet av en hand klappa?

Det gör processen uppgifter dubbelt så snabb, med datahastigheter ökade till 7,2 Mbps HSDPA (som ingenstans i Pennsylvania, jag kollade). Den senaste iPhone kamera har uppgraderats till en 3 megapixel enhet med kran till autofokus och automatisk vitbalans. Den lilla Kameran stöder även 30fps VGA videoinspelning med redigeringsfunktioner så att användarna kan skapa sin egen realtid docs. Andra funktioner med den nyaste iPhone 3G har en inbyggd kompass, Nike + stöd och sin egen itty-bitty batteri som ger dig 5 timmars 3G taltid och 9 timmars WiFi bruk för de absurda stunder av leka tid i en Internet caf som du väljer. Du får ett gränssnitt röststyrning med 3G S som tillåter dig att ringa samtal eller ens iTunes kontroll, och din gadget "fingeravtryck-resistent oleo fobiska beläggning" kommer att göra det verka som om du aldrig rört det, även om du är rädd för. 3D-grafik och en tillhörande display, så låt dina spel börjar ...

nyaste smartphone har cut-copy-paste precis som iPhone 2,0 aldrig, även om du längtade det, du vet att du gjorde det. Nu kan du klistra ord och bilder, till och med mellan olika program, som en pasta-faced idiot. MMS kapacitet innebär att du inte behöver förlita sig på e-post endast till textmeddelanden eller bilder. Förlora din 3G S? Saken "har Hitta min iPhone." Förmodligen en liten kärn-explosion i ditt närområde kommer att varna dig till där det gömmer, jag vet inte. Funktionen kan du också fjärrstyra radera alla data från borttappade eller stulna iPhone och sedan ladda information med hjälp av iTunes om enheten är återupptäcktes.

Så vad är inte att gilla? Det hypade som Gud i en gadget, men är det verkligen övernaturliga? Errr, nej, egentligen inte. Allt på iPhone 3G S kan hittas på de flesta smarta telefoner som finns på marknaden - Nokia, Blackberry, HTCs och handdatorer, till exempel, även komma med fler funktioner i vissa fall. Det är en stor musik telefon, men inte ens komma i chartreuse. Det är vanligt, som en anka bland gäss, eller en mus bland råttor, eller en duva bland fåglar.

L�s mer om iPhone 5 release date och information om Apple iPhone 4S p� respektive News Blog site.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar