onsdag 20 mars 2013

Bruten iPhone - Inte för papperskorgen - Teknik - Mobiltelefoner


Många av oss har haft olyckor som resulterar i en trasig iPhone eller i själva verket inte bara iPhone, är detta fallet med smartphone, Blackberrys och alla andra trådlösa mobiltelefon - men jag nämner iPhone eftersom det är en ganska ny produkt , inte en billig produkt och att ha en trasig iPhone i din ägo kan inte bara stressande och nedslående, men också en olägenhet. Lyckligtvis finns det en lösning på detta som innebär att du nu kan förvandla din trasiga cellen, vad det nu kan vara till snabba pengar, samtidigt som du gör din del för miljön.

Under många år en bruten iPhone, eller innan avhandlingar Evolved, innebar en bruten trådlös mobiltelefon bara en sak - skräp, och även nu med många alternativ att återvinna elektronikavfall detta är en tanke som har fastnat med så många av vi ger miljontals toner av elektronikskrot varje år. Jag vill därför ta en minut och stress till dig att processen för återvinning, handel eller försäljning, beroende på vilket av dessa du vill tagga den som är din trasiga iPhone en snabb och enkel transaktion som gör att du kan bidra till att minska denna elektroniskt avfall problem och även att belöna dig med några kontanter med detta.

Det kan även göras online med ett företag som vem som ska betala dig kontant för din trasiga iPhone utan undantag om dess skick. Företaget har gjort den här tjänsten sedan 2001 och är expert inom sitt område, därav mina rekommendationer. Jag kan inte säga detsamma för alla online renovering företag, men min erfarenhet med "cashfor" familj har varit lätt och givande - utan kostnad för mig som kund, betalar de även för frakt och försäkring av din iPhone

Det finns en enorm mängd iPhones, Blackberrys och smartphone i omlopp i hela Amerika ensam, och det är en trend som växer i många länder runt om i världen. Det uppskattas att 1 av 3 amerikaner kommer att uppgradera sina trådlösa mobiltelefoner och handdatorer i år, lägga till antalet trasiga iPhone som också kommer att visas i år och utan att rätt åtgärder kan detta leda till en enorm inverkan på miljön med alla giftigt annonsen elektroniskt avfall från varje produkt. Tänk om det är 1 på 3 över hela världen, och antalet iPhone skickas till papperskorgen när i själva verket varje person uppgradering kan få pengar till sin uppgradering genom att följa dessa råd och de enkla inblandade steg.

För mer information om återvinning av din trasiga iPhone och hur du gör din del för miljön logga in på.

L�s mer om iPhone 5 release date och information om Apple iPhone 4S p� respektive News Blog site.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar