tisdag 26 mars 2013

Läs en stor översyn av äpplen iPhone 4 - Teknik - Mobiltelefoner


Det har varit mycket prat om Apples senaste telefon, som är iPhone4. Vissa människor är diehard Apple-fans och kommer att omfatta allt detta företagsmeddelanden. Sedan finns det de som är mycket försiktiga och inte köpa något utan att först läsa allt som finns att veta om denna produkt. Om du är i den första gruppen, kommer du förmodligen redan har en IPhone 4. Om du är i den sista kategorin, då du kommer definitivt gillar denna information. Vi kommer att ta en titt på några av iPhone 4: s plus och minus.

FaceTime är ett av iPhone funktioner som alla inte använder. Detta är en form av videochatt. Detta är standard på IPhone 4. Detta gör att du tittar på dina samtal när du pratar med dem. Du kan enkelt växla från ett vanligt röstsamtal till video genom att knacka på FaceTime-knappen. En inbjudan får skickas ut till den andra parten, frågar om de vill delta i videochatt. Naturligtvis kan du inte kräva att någon visar deras ansikte och engagera om de inte vill visa sitt ansikte. Detta är dock en underbar och användbar funktion som ger dig överlägsen teknik för din telefon. Att fotografera är inte det enda som kan göras med din nya IPhone 4. Du kan också spela in högupplösta filmer. Mörkret kommer inte att stoppa dig från att producera en högkvalitativ video, tack vare den inbyggda LED ljus på IPhone 4. Du har också tillgång till iMovie appen.

Här kan du redigera filmer du tar rätt på telefonen. Det enda som begränsar ta bilder på alla typer av telefonen inte kunna hålla det stadigt. Om du planerar att få Steadicam Smoothie, vilket är en iPhone tillbehör, kommer det att hjälpa dig att producera filmer som kommer att ha ett professionellt utseende och känsla. Detta beror på att denna enhet fungerar som ett stativ och video stabilisator. Det är inte billigt. Men om du vill filma underbara videoklipp med din IPhone 4, då blir det en värdig investment.Quite naturligt, du förmodligen vet vid det här laget att Verizon kommer nu att ge service för iPhone. Tidigare var det bara AT & T-nätet, som många anses vara en av de värsta aspekterna av iPhone. Från och med februari 2011, kommer du att ha möjlighet att använda din IPhone 4 med Verizon Wireless nätverk.

Om du redan är Verizon kund har du möjlighet att uppgradera din telefon. Beroende på vilken typ av telefon som du använder, kanske du kan använda en handel med rabatt. Om du för närvarande inte med Verizon, kan du växla till den och börja använda IPhone 4. Oavsett om du väljer att få en IPhone 4 bygger på hur mycket du gillar saker som det kan erbjuda dig. Om du gillar möjligheten att få musik och annat innehåll från iTunes, ta foton och videor och spela spel, kommer du IPhone 4. Vi har bara haft utrymme att titta på några av de många funktioner. men om du är en lätt när det gäller att använda en telefon, så du kanske upptäcker att IPhone 4 är mer än du kan hantera.

L�s mer om iPhone 5 release date och information om Apple iPhone 4S p� respektive News Blog site.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar