lördag 30 mars 2013

Det bästa sättet att jailbreaka iPhone för tmobile - Teknik


Om du vill jailbreaka iPhone enkelt måste du följa denna guide. Allt du behöver är några enkla program och din datakabel. Du behöver också en dator samt en mycket snabb USB-port. De två program som du behöver för detta förfarande är eller pawnage verktyg strikt för Mac och redsn0w för Windows eller Mac. Kom ihåg att dessa program körs i olika operativsystem så du måste vara säker på att du hämtar den rätta, om du inte har dessa program ännu så kan du få dem på nätet. Det finns flera bloggar som erbjuder sådana program och allt du behöver göra är att ladda ner dem. Bortsett från den registrerade platsen för pawnage och Redsnow du kan också få dem i torrent sajter eftersom de flesta killar på nätet redan delade programmen i sitt konto. Du behöver bara skriva in namnen på din sökmotor och du kommer att kunna få programmen. När du får program kan du jailbreaka nu iPhones enkelt.

Anslut enheten till datorn. När det är gjort, måste du kontrollera ditt system. Kom ihåg att om du ska använda dessa program skulle de brukar blockeras av ditt antivirusprogram så du måste ta bort restriktionerna. Dessutom måste du säkerhetskopiera dina filer. Backup är viktigt så att om någonsin programmen inte fungerar, kan du gå tillbaka operativsystem telefonen till dess ursprungliga skick. Detta är en av de mest avgörande saker som du måste göra innan du jailbreaka iPhone för tmobile. Du kan ställa in säkerhetskopiering och återställning i iTunes-skärmen. iTunes har förmågan att säkerhetskopiera och återställa enheten så att du inte behöver oroa dig. Nu när enheten är säkerhetskopieras och du är redo att gå, du kan börja nu med programmet. Kör pawnage verktyg eller Redsnow i enheten. Ställ rätt protokoll och sedan skicka den till din iPhone. Vanligtvis skulle din iPhone körs automatiskt så snart programmen är installerade. Om programmet inte redan kör kan du ställa in den själv. På Jailbreak skärmen kör fingrarna till bilden av reglaget för att köra programmet. Om detta är första gången du jailbreaka iPhone för tmobile sedan är det bara att följa instruktionerna. Vänta tills enheten som ska installeras och sedan försöka att kontrollera om det går perfekt.

Om du tror att det finns problem med jailbreak iPhone för tmobile sedan felsöka den. Det finns olika sätt att unjailbreak telefonen. Du kan använda återställningen kommandot i iTunes-programmet. När du återställer de ursprungliga inställningarna, kommer du att se att din iPhone skulle ändra tillbaka till sin ursprungliga fabriksinställningarna. En annan sak att komma ihåg är att genom att ställa programmet att ladda, kommer du att fabriksgarantin upphör att gälla, så att du inte kommer att kunna använda den.

L�s mer om iPhone 5 release date och information om Apple iPhone 4S p� respektive News Blog site.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar