söndag 31 mars 2013

Musik i farten med Apple iPhone - Teknik - Mobiltelefoner


Människor har alltid velat ta musiken med sig, har de inte? De transistor radioapparater i femtio-och sextiotalet gav vika för bärbara kassettbandspelare så att individer kan ta sina egna inspelningar med dem. Då du hade höga sprängare kvalitet getto med bandspelare och personliga stereoapparater som Walkman. Då CD-Walkman och Blasters getto med CD-spelare.

Tyngdpunkten har alltid varit att göra det möjligt för individer att ta sin musik med dem. En av de senaste i denna långa rad av anordningar för musik på språng är Apple iPhone, vilket gör att du kan ta tusentals låtar eller spår med dig utan en enda kassett eller CD i sikte. Liksom många enheter av dess likar, Apple iPhone register på sin egen minne.

Detta gör det lätt och mycket bärbar. Musiken lagras i inspelningsbara interna minneschips i MP3-format. Denna teknik har dödat av bärbara tejp och cd-spelare mycket snabbt. Nu kan du ta alla din musik och musik av alla din familj med dig vart du än går utan behov av en bil. Det kommer alla att passa i fickan på en enhet.

Apple iPhone är ovanligt att det är en mobiltelefon som kommer att göra allt detta. Den iPhone kombinerar en MP3-spelare till en mobiltelefon tillsammans med flera andra snygga funktioner som video och videotelefoni och en personlig organisatör. Inte bara det men iPhone är enkel att använda även för icke-tekniskt intresserad.

Du kan enkelt bläddra i din musiksamling på den stora skärmen genom att trycka på några knappar och du kan organisera eller omorganisera musiken i en lista efter albumnamn, trädde sångare, sång eller datum. Om du har missat en låt eller ett album, kan du ringa in Apples on line musikaffär och ladda ner det till biblioteket där och då.

Dessutom, om du glömmer album som din låt är på kan du hämta skivomslag för dina spår med Cover Flow för att göra dem mer identifierbara.

Tycker du om att sjunga tillsammans med dina favoritlåtar? Tycker du karaoke? Om du har hämtat spåret från iTunes, Apples on line musikbutiken kan du välja att ha orden kommer upp på skärmen precis som i karaoke! Denna extra bonus är fri från iTunes - ett incitament att köpa från dem, om du vill .

Om du vill provköra en Apple iPhone är de lätt tillgängliga i high street, men varnas att denna höga nivå av tekniken är inte billigt. Så, när du har kommit till slutsatsen att du vill Apple, gå på nätet och se vad du kan få det för och sedan gå tillbaka till butiken för att förhandla.

En sista råd: eftersom de är dyra, de är en magnet för tjuvar, så blir det försäkrade. om du köper Apple iPhone från tjänsteleverantören som kan bli inkluderade eller få den på din ägodelar försäkring, men du kommer antagligen behöva förklara det som en on line-enhet.

L�s mer om iPhone 5 release date och information om Apple iPhone 4S p� respektive News Blog site.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar