söndag 17 mars 2013

IPhone Mount för iPhone - Måste ha bättre körning - Autos - Underhåll och reparation


I det fall du inte har hört talas om IPhone än vad skylla dig själv i fall du fastnar som iPhone är dagens enhet som spelar en viktig roll. IPhone berget som underlättar lokalisering enheten när du kör din bil som för det mesta dina enheter är placerade för att instrumentbrädan eller någonstans där du måste hitta den. IPhone Mount gör dig spänning fri och du kanske inte behöver hålla ber nästan alla andra individ om dina enheter du kommer att få det på ett ställe.

Iphone Mount kan lätt fixa till ditt fordon instrumentpanel. Även om du är på enheten och plötsligt din Iphone ringde när du kör dig måste söka din telefon, är detta den tid då Iphone Mount system hjälper dig att hitta din telefon på rätt plats. Du hittar ett brett utbud av Iphone berget installerad. En perfekt stöd teknik är en viss som inkluderar en elegant layout och inte förvärvar mycket utrymme medan instrumentbrädan.

KudaUSA har ett brett utbud av iPhone Mount system, alla får en säker klar hela kroppen som besitter friktion stöd som håller din enhet knuten till 1 plats. Installationsprocessen som kan justeras för att hålla enheten i den vinkel du väljer. Fästet kan hålla du iPhone eller iPod som den levereras med en integration kit som ansluter till din bil.

Tekniken måste ha en person som avgörande funktion som det egentligen borde vara portabel gott att se att det kan mycket väl enkelt elimineras genom instrumentbrädan i auto och kan fästas på instrumentbrädan i en annan bil eller lastbil. Vanligen arbetar dessa mount system på alla bilar men om specifika monteringar behövs, kan dessa vara mycket lätt köpas. Dessa installera tekniker är universella för alla typer av bilar fortfarande vissa enheter är tillgängliga för olika fordon utöver.

Det finns få fördelar med att ha iPhone berget i dina fordon:

* Dessa bilar iPhone fästen är enkla att åtgärda och minska distraktion faktorn för föraren. De tar också hand om iPhone genom att hindra dem från att falla av.

* Eftersom dessa innehavare fastställs i ventilen på instrumentpanelen som ligger på en nivå som motsvarar den i ögonen, därför använder iPhone skulle bli lätt.

* Några av de nya modellbilar är utformade tillsammans med en iPhone hållare i dem dessa dagar. Dessa hållare är direkt anslutna till högtalarna i bilarna.

dessa iPhone montera omfattar sex utbytbara hållare för att stödja populära iPhone & iPod-modeller bara glida en hållare av och den andra på och du är redo att gå! Din Iphone får inte studsa runt i handskfacket! Den är utformad med miljö i bilen och vaggan kan säkert hålla iPhone / iPod-modeller.

L�s mer om iPhone 5 release date och information om Apple iPhone 4S p� respektive News Blog site.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar