måndag 4 mars 2013

iPhone Insurance Idéer: Praktiska iTunes Back-up-metoden inte vinner över Apple iPhone Konsumenter - Teknik - Prylar och Gizmos


iPhone gadget har fantastiska förmågor som taggade som den största Mobile Device 2010. En av dess många förmågor är dess automatisk säkerhetskopiering funktion som omedelbart kan spara hela gadget inställningar och konfigurationer för dig att få tillbaka oavsett osannolikt situation som kan orsaka din iPhone att gå skadad på lång sikt. Denna funktion görs möjlig i iTunes. Att göra detta kommer inte sannolikt att ta tid beroende på hur mycket minne lagringsutrymme enheten har, och när återställande utföra alla tidigare sparade konfigurationer och filer till din iPhone.

Ändå finns det många iPhone-ägare som aldrig använder iTunes egenskaper. Självklart är att koppla till iTunes för att slå på enheten, men efter en sådan, dessa iPhone kunder brukar inte längre använda sig av systemet. Det är inte ett under men för att vara en Apple iPhone kund jag ibland förkastar synkronisering till iTunes på grund särskild ersättning av befintliga datafiler när jag synkroniserar min enhet med den. Mer så med kunder som kan ha jailbreakad enheter omedelbart efter restaurering, alla deras nedladdning från Installous och Cydia är borta och de enda återvunna program är legitima sådana eller de som laddas ned gratis från App Store.

småningom dock positiva aspekter överväger fel med att arbeta med iTunes som sin viktigaste källa för datafil och enhetshantering. Med iTunes är det möjligt att hämta några av sina data eller media som köpts på gadgeten. Som gäller för kontakter, även om användarna inte att registrera dig för MobileMe eller kanske Googles kontakt synkronisering. Alla dokument och konfigurationer kan erhållas och bevaras för framtida återställningskostnader procedurer som kommer bekvämt för alla de användare som vill att deras enhet så effektiv som den var. Bevara sin integritet å andra sidan är faktiskt en annan historia. Med iTunes som din stor källa för enhetens tillsyn. En iPhone försäkring kan också vara en perfekt källa för enhetens skydd.

Säkerhet och försvar till din Apple iPhone är aldrig klart om du inte tänka en hel del försäkring för det. Kom ihåg hur mycket av en smärta det är att förlora hela din filer har en skadad enhet, mer att förlora den aktuella mobiltelefonen. Täckning från oavsiktlig skada och förlust eller inbrott från Storbritannien till någon plats i världen är definitivt en hel del. Tillsammans med iTunes, en iPhone insurancewill vara en bra partner för alla de gadget problem som du har.

Vissa ägare har återkoppling till automatisk synkronisering och backup syfte som ibland radera filmer tillsammans med andra medier dokument utan något sätt att återvinna dem eller besväret med att manuellt lagra och flytta dem igen en efter en in i gadgeten . En annan sak är unjailbroken telefoner som omedelbart uppgraderas med de senaste iOS uppdateringar, vilket i sin tur se till att den är oerhört svårt för en jailbreak.



L�s mer om iPhone 5 release date och information om Apple iPhone 4S p� respektive News Blog site.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar