fredag 22 mars 2013

Den omåttligt populära Apple iPhone 4 har en inbyggd iPod - Teknik - Mobiltelefoner


Apple IPhone 4 är världens mest populära smartphone. Men varför är detta? Denna artikel kommer att titta på varför denna enhet har sålt så många enheter, och varför användarna älskar IPhone 4 så mycket. Med tanke på försäljningen av tidigare iPhone-modeller, är det tydligt att framgången av IPhone 4 är ingen slump. Varför har IPhone 4 visat så framgångsrik? Här är mina tankar om ämnet ...

iTunes Integration & Inbyggd iPodAs med tidigare iPhone-modeller, användare behöver iTunes vara installerat på sin dator för att aktivt sin iPhone. Så från början, alla iPhone-användare har iTunes. Apple skickligt har använt detta för att tillåta användare har omedelbar tillgång till praktiskt taget alla musikspår betyder film, TV etc. Och det faktum att varje användare har ett iTunes-konto, som kan nås på telefon användarna är bara sekunder ifrån hämtar något tillgängligt i iTunes Store, direkt till sin telefon. Det faktum att enheten även dubblar som en iPod gör att användarna har den unika anpassning och funktioner bibliotek innovativa iPod touch. Med IPhone 4 modeller börjar på 16GB användare kan lagra hela sin musiksamling i sin telefon. Samtidigt konkurrerande smartphones erbjuder liknande system, kommer ingenting nära Äpplen produkter i termer av enkelhet och användarvänlighet. Konkurrerande företag kan fånga upp när det gäller att erbjuda nedladdningsbar musik, men Apple har kanten som iTunes fanns före den första iPhone. Detta har gett dem chansen att göra språng och bunden i detta avseende, medan andra just har börjat att erbjuda liknande tjänster.

AppStoreObviously är AppStore en av de stora säljargument av IPhone 4. Tillverkaren har även ägnat TV reklam denna aspekt av telefonen i stället för reklam för iPhone själv. AppStore är ingen tvekan för merparten av iPhone framgång. AppStore erbjuder användare hundratusentals applikationer (vid skrivande stund finns det över 350.000 tillgängliga, och Apple har nyligen meddelat sin miljarddels App nedladdning), allt från gratis till flera hundra dollar. Appar från flera olika kategorier finns tillgängliga, och därför kan användaren förbättra varje aspekt av sin enhet samt verkligen göra det till sitt eget. I själva verket är det tveksamt att det finns många iPhone-användare som bara har de förinstallerade program på sin enhet. Apps är big business, ett exempel på en lyckad App är Angry Birds. Detta är ett enkelt strategispel som bara kostar 0,59 eller $ 0,99, och har laddats ner över 12 miljoner gånger. Naturligtvis finns det mycket mer att AppStore än bara spel. Det finns produktivitetsverktyg som kan göra IPhone 4 en ovärderlig följeslagare på arbetsplatsen. Dessutom har många positionsbaserade tjänster finns tillgängliga. SatNav program kan laddas ner, huvudsakligen ersätter behovet av en separat enhet, och detsamma kan sägas om fristående MP3-spelare och digitalkameror. Det skulle vara omöjligt att täcka den enorma innehållet tillgängligt på AppStore, men det är ingen tvekan om att dess bidrag till framgången av IPhone 4 är enorm.

Naturligtvis finns det mycket mer att IPhone 4 än ekosystemet som Apple har skapat för det. Det kan göra nästan allt än någon annan smartphone kan göra. Personligen anser jag dock att en viktig bidragande faktor till framgången är det faktum att en enda iPhone kan ersätta många enheter som en digitalkamera, MP3-spelare, SatNav enhet och i viss mån även en bärbar dator.

Frågan om everybodys sinnen är vad kan vi förvänta oss från iPhone 5?. Tja, är väntan nästan över, eftersom det ryktas att enheten kommer att meddelas i juni 2011. Vi kan bara förutse vad avancerade iPhone 5 kommer att medföra.

L�s mer om iPhone 5 release date och information om Apple iPhone 4S p� respektive News Blog site.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar