fredag 4 januari 2013

Speck CandyShell iPhone 4 Review - Teknik - Mobiltelefoner


Organisationen som kallas Speck släppte ett fall kallas "Speck CandyShell, som jag just har granskat är Speck CandyShell för iPhone 4. Så börjar vår Speck CandyShell IPhone 4 Review.

Vissa kanske hävdar att Speck är kända för att producera mål utan en verklig konstruktion avsedd att skydda dig från skador på din iPhone 4, lyser det här fallet nytt ljus över Speck. Istället för att utveckla ett ärende som visuellt tilltalande som vissa kan uttrycka det, identifierar detta fall sig som en balanserad syn på vad som skulle vara på modet, men har nog qualityto försvara din ägo, din iPhone 4. När vi först började vår Speck recension CandyShell iPhone, våra förhoppningar inte den största i detta fall.

När vi tar på sig uppgiften iPhone 4, vanligtvis det första vi granskar är det material som den är gjord med. Den Speck CandyShell IPhone 4 är tillverkade i material av silikon till hårdplast (TPE & Polykarbonat som anges via tillverkaren). Den Speck CandyShell Case glider över ryggen och de fyra sidorna av telefonen, med hörnen och på sidorna är isolerade med gummi liknande material och centrum och bakre täckt med härdade plaster. En sak som vi didn'tt nödvändigtvis hand om, var ultra tight passform av höljet. Vanligtvis är det bra om ärendet ordentligt, men när ärendet tillämpas korrekt till din iPhone 4, svårt det att ta bort. Uppenbarligen finns det olika åsikter om detta beror på hur du ser det. I en positiv ram du vet att telefonen är mycket säker mot vatten och fuktskador, men om du råkar äga flera fall skulle detta troligen inte vara ett fall du njuta om du gillar att leka med dina foderrör alternativ mycket. Under vår Speck CandyShell IPhone 4 recension, det är vad vi funnit vara det största problemet med fallet.

har dock Speck CandyShell IPhone 4 detaljerade instruktioner om borttagning teknik bör du önskar. För att spara lite problem rekommenderar vi inte det, eftersom det kan vara lite frustrerande att vi vet vissa individer inte kommer att avskräckas av en liten detalj som det. Vi menar inte att alltför innebär att höljet är fast monterade, snarare att det är mycket svårare än de flesta fall vi har stött på. Som sagt, ger nära passform fantastisk skydd mot en tappad IPhone 4 eller någon annan typ av skada det kan utsättas för. Den texturerade gummi på insidan av höljet ger tillsätts chock stöd för att säkerställa att din skärm eller hela IPhone 4 inte kommer att spricka och gå sönder om den tappas. När vi utfört vår Speck CandyShell IPhone 4 Review, beslutade vi att ta en av vårt test iPhone 4? Ar och systematiskt tappade den från 6 fot ca 5 gånger. Fallet ingen skada och iPhone underhålls normala funktion samt inte hade någon slitage från händelserna. På grund av detta anser vi det här fallet är några av det bästa skyddet för IPhone 4 finns tillgänglig.

Ett vanligt klagomål hörs om höljet är så det täcker knappar och portar som finns på iPhone 4. Men inte när det gäller Speck CandyShell IPhone 4 CandyShell case.The Speck görs på ett sådant sätt att alla portar och knappar radas upp just med fallet, liksom 3,5 mm och mute reglaget inkluderar exakt tillgänglighet vilket är något många fall kan 't leverera. Knapparna dessutom täcks med den speciella gummi, dock inte gjordes för att vara tjock så att användaren kan känna knapparna tryck naturligt och utan kraft. Slutligen men inte minst eftersom vi gjorde vår Speck CandyShell IPhone 4 granskning vill vi lägga hörnen alla kommer med gummi stötfångare. Många vet att detta är en viktig egenskap för att skydda målet själv från slitage.

Totalt när det gäller vår Speck CandyShell iPhone 4 granskning vi absolut rekommendera denna produkt. Jag inte alltid som de fall vi prov och i sinom tid kommer du att se några av mina negativa recensioner också. Men ska du vara ute efter en medellång prisklass fall är Speck CandyShell för iPhone 4 som du bör ta en närmare titt på. Tack för att läsa min Speck CandyShell iPhone 4 Review.

L�s mer om iPhone 5 release date och information om Apple iPhone 4S p� respektive News Blog site.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar