lördag 5 januari 2013

Hur man väljer en lämplig iphonefallet för din iPhone? - Shopping


När du får en ny iPhone, är det första du bör göra att tänka på hur du skyddar din iPhone, den här artikeln diskuteras främst om detta problem. Det kommer att berätta hur du får din iPhone skyddad även få mycket mer hängivna från andra.

Först bör du tänka på hur mycket skulle du spendera i decrating din iPhone. Kanske skulle du tänka på att köpa en iPhone hud eller ens en skärm protecter, några av oss kommer också funderar på att köpa olika typer av skinn och cases.It är verkligen ett bra sätt att visa din karakteristiska och stylizing ditt liv. Jag föreslår aldrig förlora din färg av ditt liv när du använder en iPhone och välja iPhone skydd.

Som vi vet har vi många val om du verkligen bestämt sig för att köpa en eller flera iphone fodral. Som dina klänningar, skor, halsdukar och andra bär produkter mode, är iPhone skal en viktig dekoration av din body.There många iphone dekorationer med fashionabla element, till exempel, kan du välja en Louis Vuitton iphone fodral om du förespråkare av ädel, du kan välja en Hello Kitty iphone skal om du gillar det, du kan också välja en sport armband för din iPhone, eftersom du älskar sports.All dessa tillbehör kan tillfredsställa dig för dina olika behov.

När alla gjort, måste du bestämma vilken typ av iPhone Protector vill du. Är det en påse, en silikon hud, s fall, ett armband, ett läderfodral, eller others.They har olika användningsområden i annorlunda miljö. Till exempel påsar, strumpor, påsar är bättre för wemon, läder fall, plast fall är mer för män use.If du är en sport älskare, måste du ta med din iPhone när du kör, spela basket och så vidare, så att du behöver en sport armband.A plastlåda kommer i många färger och ser snygg, men de spricker lätt. Läder fall ser elegant, men kan vara skrymmande och dyra. En silikonfodral skyddar mot droppar och repor bra, men de gör det svårt att ta in och ut ur fickan.

alla beslutat, så du måste hitta dem du behöver i internet.iPhone tillbehören är mycket dyra i Apple Stores så se till att göra dina läxor och leta. Du hittar dem till rimliga priser från många återförsäljare online.

Vi föreslår att du ska köpa mer iphone fodral eller skinn eller påsar, eftersom du kan använda en dem skiljer sig från alla day.Usually iphone fall butiken har olika serier av iPhone accessories.As LV iphone fall kan de damier serier , monogram serier och andra. De alla vackra och användbara. Så om du älskar dem, kan du köpa en seriell av dem och ändra för att använda varje dag.

Ibland behöver vi skicka en iPhone fall eller hud som en gåva till andra, så vi bör tänka på vad som lämpar sig för din vän. När det gäller många små flickor, de älskar ärenden Cartoon iphone, och för ungdomar som äldre från 16 till 22, de älskar edhardy utformade iphhone fall. För wemon, de älskar LV, Gucci och så on.Send rätt present till höger vän kan increse förhållandet och få dem i glada humör.

L�s mer om iPhone 5 release date och information om Apple iPhone 4S p� respektive News Blog site.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar