tisdag 8 januari 2013

iPhone Försäkring information och fakta: Nu när du har en Apple iPhone 4S, nivå upp det genom att ha en iPhone4 Insurance Plan - Teknik - Prylar och Gizmos


IPhone 4S är den nyaste generationen av Apples extremt välmående IPhone 4 franchise. Den iPhone 4S, som namnet antyder, är en viktig utveckling av sin föregångare, Apple IPhone 4. Varje IPhone 4 versioner verkar samma. För den oerfarne ögat, den allra första gången du ser en IPhone 4S är det felaktigt erkänt på grund av dess äldre bror. Så att du kan identifiera skillnaden mellan de två, helt enkelt ta en titt på toppen av skärmen. Den har en telefon öronhögtalaren bredvid den främre kameran och direkt ovanför högtalaren, det finns en mindre horisontell skåra som löper parallellt med den. Intrycket är att det finns ett par parallella horisontella skåror, liksom när du ser det, det iPhone 4S.

Ändå är det lilla externa stil och design skillnad inte så anmärkningsvärt. Det är på insidan som skiljer dem från varandra. Baserat på Apple hade IPhone 4S överförda upp sin processor chip till en nivå med A5-chipet, vilket accelererar handläggningstiden till två gånger än sin föregångare, A4 chip. Med denna typ av förbättring, grafisk kvalitet och prestanda gör riktigt bra runt 7x bättre än Apple IPhone 4. En ytterligare stora framsteg är the8 MP kamera. Om iPhone 4: s 5 megapixel kamera förvånad er mycket, är detta ett troligt att göra din Käken släppa ytterligare i förundran.

Ändå flesta av dessa är bara på toppen av isberget. Anses vara den första av denna typ inte bara inom iPhone post-linje, men också att av hela mobiltelefonverksamhet är Siri. Denna röst som drivs privat assistent ger kunderna möjlighet att göra massor av viktiga funktioner med hjälp av mänskliga rösten. Siri är en produkt från det amerikanska försvarsdepartementets DARPA, eller Defense Advanced Projects forskningsinstitut. Den IPhone 4S är den första plattformen som gjort detta tekniker för civilt kommersiellt bruk.

helt nya IPhone 4S presenterar köpare förbättrats mycket alternativ att välja mellan. De nyaste innovationerna om iPhone 4S inte bara gör det state-of-the-art men det gör också att det i ett anmärkningsvärt uppskattat utgifterna av pengar. Av denna anledning kan det vara vettigt att ge det bästa skyddet för din iPhone 4S. Bara för en lätt överkomlig premie kan en få nu täcker fördelar som en iPhone försäkring kan ge. Ändå, trots alla fantastiska saker som Apple iPhone 4S kan erbjuda, är det fortfarande inte immun mot ett antal livets fruktansvärda fakta. Saker till exempel stöld, otillåten telefonsamtal missbruk samt från skador till följd av läckage, kan nedsänkningar och olyckor orsakar ångest och monetära förluster.

Men att ha en I Phone försäkring runt, de plågsamma konsekvenser som dessa obehagliga scenarier kan ingjuta mycket mildras. Vilket innebär att när turen inte är på vår sida, oavsett alla nödvändiga skattefusk och försiktighetsåtgärder åtgärder kommer ditt försäkringsbolag täcka upp för priset på telefonsamtal användning, efter stöld. Inte bara det, dessutom får du en ny enhet som ett alternativ för din stulna eller trasiga IPhone 4. Dessutom med den enkla kunskapen om att din iPhone är täckt, ger detta dig anledningen inte vara mycket oroande.

Därför bör värdet av en iPhone försäkring inte ogillat. För under en liten kostnad, fördelarna är stora. Med detta helt enkelt tippa i åtanke, skulle det inte vara en underbar idé att ha såväl snart?

Med denna fascinerande nyheter tillgängliga, skulle det inte vara en fantastisk idé att ha störst av vad en förstklassig iPhone försäkring kan göra för dig och sedan för din iPhone? Tänka på. Den iPhone är en riktig fantastisk enhet att arbeta med. Det är mångsidigt och extremt kraftfull, så det förtjänar bara det perfekta iPhone-försäkring finns. Vill veta mer besöka och ta reda på mest ekonomiska och omfattande plan för iPhone försäkring i Storbritannien just nu.



L�s mer om iPhone 5 release date och information om Apple iPhone 4S p� respektive News Blog site.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar