tisdag 8 januari 2013

Apple iPhone 4s: senaste telefonen med hjärta vinnande buden - Teknik - Mobiltelefoner


Apple IPhone 4S mobiltelefon är lätt tillgänglig nu på marknader över hela världen. Men i den brittiska online-marknaden, kan du få all versionen av IPhone 4S på lukrativa kontrakt också.

Apple IPhone 4S, ett mästerverk som tillhör Apple Inc. är en bländande enhet, som är med senaste smarta mobiltelefon funktioner tillsammans med populära funktioner i sin föregångare. Dess 3,5 tums stora pekskärm är inget annat än ett magiskt för första gången användare. Skärmen på telefonen är att ha så många pixlar per tum som tittare varje bild på skärmen klar och tydlig. Om du vill köpa enheten, är den tillgänglig i tre minneskortplats, såsom 16GB, 32GB och 64GB. För skinflints Apple IPhone 4S 16GB är bästa starter. Dessutom sina modeller finns även i marknader.

Men om du behöver mer utrymme för din samling av låtar, videor och andra data, kan du välja Apple IPhone 4S 32GB. Denna modell är också med alla samma funktioner som du får med 16GB smartphone. Framsidan av telefonen lockande men men ryggen är inte mindre betydande på grund av 8MP kamera. Kameran på telefonen är att ha senaste optik för vackra och ljusa bilder även under ogynnsamma belysning. För ljusa snaps, är kameran i telefonen utrustad med LED-blixt och autofokus. Lägga ytterligare, registrerar HD-video också. Därför är det bra verktyg för att fånga live-ögonblick av ditt val.

Eftersom enheten finns i tre kategori utrymme kan du lägga händerna på Apple IPhone 4S 64GB också. Den har så mycket utrymme som du kan lagra dina hamstra sånger, video, filmer och spel osv utan sug efter mer utrymme.

Och om du vill få Apple IPhone 4S erbjudanden, finns det ett antal av mobiltelefon återförsäljare i online brittiska marknaden, som erbjuder kontrakt för enheten med ledande nätoperatör. Ett kontrakt för enheten med en stor operatör kan ge dig fria minuter samtalstid, sms och data internet per månad. Dessutom kan du få tag på Apple IPhone 4S behandlar gåvor också. Dessa gåvor kan vara Nintendo Wii, Sony PS3, ipad, kamera, HP laptop och Sony, Samsung LCD-TV etc. Du måste välja en present till dig själv.

L�s mer om iPhone 5 release date och information om Apple iPhone 4S p� respektive News Blog site.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar