tisdag 8 januari 2013

iPhone & iPod Touch Översikt specifika typer av Personal Digital Assistant - Datorer - Mobil datoranvändning


iPhone och iPod är vissa typer av Personal Digital Assistant (PDA) som kör iPhone operativsystem. En handdator är en handhållen, multifunktionell mobiltelefon utrustad med datorer och information lagring och hämtning kompetens.

Traditionellt har handdatorer utformad som en elektronisk personlig planerare som lagrade adresser, möten och uppgiftslistor. Idag, handdatorer använda trådlösa nätverk för att komma åt webbinnehåll distans, skicka / ta emot e-post och en del, som iPhone, kallas smarta telefoner eftersom de fungerar som mobiltelefoner.

här övningen är avsedd att hjälpa dig bekanta dig med några grundläggande funktioner som finns på din iPhone eller iPod Touch. Fyll i tipspromenad genom att hitta de funktioner som anges i kolumnen till vänster, på din enhet. Skriv platsen för varje i kolumnen till höger. Du kan arbeta individuellt eller i grupp för denna verksamhet.

iPod Touch och iPhone är utrustade med en pekskärm, knappar och ikoner som styr deras funktionalitet. IPod Touch / iPhone kan låsas när den inte används. När enheten är låst händer ingenting om du trycker på skärmen.

iPod Touch / iPhone kan också låsas med ett lösenord som standard, kommer enheten också låsas automatiskt om du inte trycker på skärmen i en minut.

Om du vill låsa din iPod touch trycker så knappen Sleep / Wake och låser upp iPod touch trycker på HOME-knappen eller Sleep / Wake och dra reglaget.

Vrid iPod Touch helt off så håll Sleep / Wake-knappen i några sekunder tills det röda skjutreglaget visas och dra sedan reglaget. Slå på iPod Touch för att trycka och hålla knappen vila / vakna tills Apple-logotypen visas.

pekskärm tillåter användare att interagera direkt med vad som visas på skärmen i stället för indirekt via en mus eller penna. IPhone Application Development och iPod Touch är utrustade med kapacitiva pekskärmar, vilket innebär att de endast svarar på finger kontakt och kommer inte att fungera med en behandskade hand eller pennan.

Det finns många program som levereras med iPod Touch och iPhone. Endast de som anges i de efterföljande sidorna är relevanta för PDA-projektet. Tryck på en ansökan om att öppna den.

Till kalendern in mötesinformation genom att trycka på varje av följande områden. iPhone Application Developer kan hantera plats, start-och sluttiderna (eller slå på hela dagen om det är en heldagsaktivitet), upprepa gånger - ingen, eller varje dag, vecka, två veckor, månad eller år. Vi kan använda alert tid - från 1:55 dagar innan evenemanget

När du har anslutit till ett Wi-Fi-nätverk manuellt ansluter iPhone / iPod Touch automatiskt det när nätverket är inom räckhåll. Om mer än en tidigare använt nätverk finns inom räckhåll, ansluter iPhone / iPod Touch till det senast använda.

mesta är post kan användarna till sin e-post låda. Post skickar och hämtar e-post i realtid på iPhone. IPod Touch skickar och tar emot e-post under synkronisering. Båda dessa enheter fungerar med de mest populära e-postsystem -. Inklusive Yahoo! Mail, Google email, AOL, Mac Mail - liksom de flesta företags e-postsystem. Mail kan du komma åt PDF-filer och andra bilagor och visa dem på din iPhone / iPod Touch.

L�s mer om iPhone 5 release date och information om Apple iPhone 4S p� respektive News Blog site.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar