tisdag 8 januari 2013

hur man gör en iPhone app och göra några mula - Datorer


Skapa en idé

Vem som helst kan tänka på en idé om hur man gör iPhone-program, men det gör det inte en bra idé. Programmet måste vara original och passa en specifik nisch eller typ av kunder. Börja med att hitta en nisch för iPhone fans genom att fråga kunderna vilken typ av program som de letar efter. Kanske skapa en online-enkät och lägga upp den på sociala nätverk.

Det skulle vara meningslöst att skapa en idé om det finns många liknande produkter på marknaden. Om du inte har en bra marknadsföringsstrategi, kommer det att bli mycket svårt att sälja en produkt som liknar tusentals andra på marknaden. Ett program kommer att vinna erkännande om är unik och annorlunda, vilket är varför det är viktigt att ta reda på hur man gör en iPhone app som är bortsett från alla andra produkter. Om din ansökan är användbar och en-av-en-slag, är det mer sannolikt att locka kunder.

Verktyg

Du behöver en bra uppsättning verktyg. Detta kommer att omfatta en iPhone, en bra dator och en iPhone SDK för programmering. Du kanske också vill gå med i Developer Program av Apple för att göra din design och produktion jobb lättare. Om du redan har en bra dator och iPhone, bör de andra verktygen kostar mindre än 200 dollar.

Färdigheter

Du behöver en mängd olika färdigheter för att veta hur man gör programmet. Inte alla har dessa färdigheter, så du kan behöva för att studera eller anlita någon som kan göra de uppgifter som du inte kan. Till exempel kan du behöva anlita en programmerare om du är i första hand en designer, eller vice versa. Gör en iPhone app framgångsrik beror på den kompetens som varje person kan ta med till bordet.

På sätt och vis är en iPhone app lite som att bygga ett företag. Du behöver en annonsör, forskare, revisor, designer, arkitekt, utvecklare och projektledare. Även om du kan uppfylla många av dessa roller själv, kan vissa kräver hjälp av andra. Det tar ett team för att göra en produkt framgångsrik, även hur man gör en iPhone app populärt. Du kan slösa en massa energi och tid på att försöka lära sig att göra en iPhone app själv när processen kan göras så mycket lättare med hjälp av andra.

Marknadsundersökningar

Tänk hur man gör en app och avgöra om det ger något nytt på marknaden. Om introducerar ett nytt koncept, tänk på hur allmänheten kommer att acceptera det. Även om en ny idé verkar fantastiskt för dig och dina vänner får allmänheten inte alltid tror det. Ta reda på vad allmänheten vill genom att utföra undersökningar och fråga vilka program som mest eftertraktade av kunderna. Dina kunder är den viktigaste källan till marknadsinformation, så det är viktigt att uppmärksamma deras behov.

Vet din telefon

Använd så många spel och ett program som du kan för att få en känsla av vad som redan finns på marknaden. Tänk funktionaliteten för varje program och fundera på hur du kan göra det bättre. Leta efter svaga punkter i utformningen och egenskaper ansökan och lära av andras misstag.

Vem kommer att använda den?

När lära sig att göra en iPhone app, överväga din marknad publik. Även ett program kommer att vara populär, måste du ta reda på vem dina fans är och tillgodose ansökan om dem. Om det är ett verktyg som används av proffs, kommer du vill ha en snygg och snabb design som lätt kan nås. Hitta din målgrupp är ett viktigt steg i hur man gör en iPhone app och det bör inte förbises.

lämna in ansökan

När allt har utformats och programmerats, är det dags att lämna in det slutliga resultatet. Om du har tagit sig tid att lära sig processen, bör du vara säker på att produkten skulle träffa bra mottagning på marknaden. Om du vill skicka ett program till Apple Store, skapa ett certifikat och ID innan du laddar upp. Slutligen, främja tillämpningen för att säkerställa att det blir så mycket publicitet som möjligt.

Besök för mer tips, verktyg och information om hur du skapar en iPhone app.

L�s mer om iPhone 5 release date och information om Apple iPhone 4S p� respektive News Blog site.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar