onsdag 16 januari 2013

En jämförelse på den bästa Bluetooth headset för att lyssna på musik på iPad - Underhållning - Filmer


början vår avsikt var att jämföra varje typ av Bluetooth-headset och hörlurar befintliga. När vi använde hörlurarna i vår dag till dag liv, insåg vi att obestridliga headset var bättre utformade för att stödja anmärkningsvärda funktioner. Optimera en Följden utformning till stöd för enkel kontroll ofta inblandade förnedrande tvingande karaktär mer funktioner. Detta är analogt med att bygga en bil. Om du bryr dig om något snabbt så att kan anges från 0 till 60 är 4 sekunder kategorisk, det är förmodligen inte lämnar att driva på superlativ chatt körsträcka, eller vara av mycket service flyttar 3 barn runtom i staden. Understrukturen linjen är individer som bryr sig om de superlativ hörlurar till stöd för att lyssna på komposition eller titta på video, tillåta en annan Resultatet profil än mobila krigare som vill bli VoIP-samtal (mer om detta ämne vid sidan av slutet). < / p>

Modish denna Resultatet jämförelse ser vi att stödja superlativ Bluetooth-hörlurar för att notera sammansättning och titta på filmer på din iPad. Medan vi betonade ljudkvalitet till stöd för komposition och patron uppspelning tillåter effektivt alla Bluetooth-headsets inbyggda mikrofoner och VOIP kapacitet. Nästa vecka kommer vi att möjliggöra en Följden jämförelse till stöd för Bluetooth-headset i första hand utformade för att stödja röstsamtal så att är iPad kompatibla och leka stereoljud.

Kriterierna för att stödja våra Resultatet rekommendationer är bra kvalitet, passform / komfort, batteritid, hudens struktur och byggkvalitet. Den bortersta stress är vår poäng var uppgjort att ljudkvaliteten (ca 40% av viktning), med de andra 4 kategorier förutbestämd vikter lika mycket på dåliga villkor med vänster bakom fördelningen. Alla Bluetooth rekommenderade headset testades med både iPad 1 och iPad 2 kör iOS-versioner som före tid som 4,2. Att gå tillbaka till vår bil analogt, kan du inte förvänta dig en billig bil som en Ford Focus att jämföra med utförandet av en från topp till tå avsluta bil som en Ferrari. Med så att i åtanke, vi plus bröt våra rekommendationer till de superlativ hörlurar iPad Bluetooth i en förutbestämd värd område.

En hänga tips i förväg vi börjar i den är i närheten nix sådan mekanism som ett Bluetooth-headset utformad för att stödja just iPad. Så om du surfar på nätet eller går genom gångarna från Best Buy söker stöd för produkter med uttrycken "iPad Bluetooth Headset" klottrade på förpackningen, kommer du strängt begränsar ditt val. När du handlar för att stödja ett Bluetooth-headset eller hörlurar till stöd för din iPad, precis titta förvandlas till säker på att det är en stereo-headset eller A2DP kvalificerade. Bluetooth-headsetet du köper stöd för din iPad kan förväntas produkt med din mobiltelefon och Bluetooth-aktiverade superdator också.

Bästa Bluetooth Headset till stöd för din iPad under $ 40: Kall Sound P311

Kall Sound P311 (MSRP $ 39,99)

Översikt:

Vår vinnare till stöd för superlativ Bluetooth-headset under $ 40 är den kalla Sound P311. Om du är en techie efternamnet låter bekant så kall Ljud är en division av kall Kylning, ett schweiziskt bolag för att gör CPU kylning och tillbehör superdator. Medan MSRP av P311 är $ 39,95, kommer du att uppnå detta headset på nätet till stöd för runt $ 30. Det gör allt du bryr dig om inte värt det om ett headset vid sidan av en utställning värd. Vi älskade det här headsetet är större än dyrare Motorola och Sony modeller. Ljudkvalitet var omöjlig att skilja från Motorola och Sony modeller men hudens struktur så att vann oss större än var den fantastiska batteritid och vikbar design. Stilfulla tillägg till svårt det med iPad, kunde vi duo headsetet med en PlayStation 3, bärbara datorer (Mac & PC), Android, iPhone och Nokia med nix problem.

Ljudkvalitet

Vi parade den kalla Sound P311 med en Android-telefon, iPhone och Nokia för att testa ljudkvaliteten samtidigt ringa telefonsamtal. Våra kontakter på andra avslutar eventuellt hör oss just fine. Ljudkvalitet var färskt och i närheten var nix lag eller hackiga i samtalet. För VoIP och cellulär blandning innehåller P311 en dold inbyggd mikrofon, inbyggd i ljud centralenhet, och Advanced Clear Voice Capture (CVC) verktyg. Det senare är just en flygning av fantasi sättet maxim slamret avskriva verktyg. Medan mikrofonen plockar upp din röst genom hela samtal utsökt är slammer avbryta funktionen inte i nivå med förhöjd avsluta headset som den nyaste arketyp Jawbone eller Plantronic headset. Om du tomt på att tala med en person i en bullrig plats som Starbucks genom hela morgonrusningen, kommer bakgrunden slammer blöda in i samtalet mer än från topp till tå avsluta headset.

sammansättning och patron spela upp ljudet var enorm till stöd för en anordning av den här lektionen. Kompositionen var färskt och garish vid sidan av förhöjda intervall. Den inbyggda från topp till tå trohet förare kunde bearbeta ljud i lågväxel saknar en sprickor eller gnisslar. Basen gör ljudet kategoriska medan jämfört med förhöjda avsluta headset och surroundhögtalare. Dessa är inte headset att agera ljud EXPURGATION på MacBook Pro, men om du tittar Netflix på din iPad eller lyssna på din iPod app, är ljudkvaliteten enormt.

Fit / Komfort

väger exakt 2,5 gram, är P311 mycket lätt. De stoppade akustiska öronkåpor ger bra komfort som vi eventuellt kommer någonstans dem alla solljus timmar saknar trötthet eller irritation. Några av våra läsare kanske inte gillar bakom örat, men vi tyckte att det här perfekt om du planerar att betjäna dessa headset vid sidan av produkten, eftersom de inte kommer att katastrofen upp pälsen som over-the-head headset.

Funktioner

En av de på det hela taget effektiva hudens struktur är den raka headsetet har 5 knappar för att styra inställningar obestridliga. De tillåter dig att svara på ett samtal, justera volymen och framåt / bakåt kompositionen. Enheten du duon headsetet med tullen tillåter dessa funktioner, men vi hittade på det hela akten. Om ihopkopplad med en mobiltelefon och i närheten finns ett inkommande samtal kommer Inter-Call-Manager lura runt en ringsignal i headsetet. Sammansättningen kommer efteråt att pausas och återupptas med tanke avsluta samtalet. Parning med min iPad var inte svårt och kontrollerna fungerade som stöd för volym, hoppa, vända och paus. Den Antic Sound P311 stöder inte multipunkt Bluetooth.

Batteritid

kalla Sound P311 har en inbyggd laddningsbart 400mAh litium polymer batteri relaterade till litium polymer verktyg Äpplen använder till stöd för iPad och MacBook. Tillverkaren hävdar upp till 20 timmars lyssnande / samtal direkt till stöd för den kalla silver men du kan enkelt fylla så att omedelbar under mycket orealistiska förhållanden. När samtalet på headsetet för att stödja mer än en timme och utgifter för lägga upp fötterna av föreliggande lyssna på sammansättning vid sidan av standard volym, i genomsnitt vi 12-14 timmar för varje laddning. Även om inte de 20 timmarna hävdar tillverkning, var detta en tillräcklig mängd för att stödja en knubbig dags produkt och dubbla batteritiden på andra headset. Cell krigare kommer att älska att kalla Sound P311 headset laddas via mini-USB som ett substitut för en egen konstruktion. Om Tillåt en Blackberry kan du serva så att AC-adapter eller USB-kabel för att ladda headsetet lämnar singel med en minskning av bit att släpa runt. Laddning omedelbar förberedande från en avliden batteri är nästan 4 timmar. En USB-kabel finns som stöd för dig att koppla in din superdatorn eller iPad nätadapter.

byggkvalitet:

kalla Sound P311 kommer med en nylon ovänlig hållare så att de på långa vägar stoppa undan säkert i din portfölj, handväska eller ryggsäck. Hörlurarna själva är tillverkade av härdat plast. På grund av sin vikbara design kan den skadas om du för mycket kraft är funktionell i linje med gångjärn. Genom nix kapital inte förvandla det till headset ömtåliga som headsetet släpptes av misstag en enda tid som saknar en stympning.

L�s mer om iPhone 5 release date och information om Apple iPhone 4S p� respektive News Blog site.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar