söndag 6 januari 2013

Med Smartphone Concept till en ny hög med den helt nya Apple iPhone 5 erbjudanden - Teknik - Mobiltelefoner


Det finns många företag som inte bara tror på innovation utan gå relaterade långa vägen också. Vad gör Apple Team annorlunda är deras marknadsföring strategi och sin enorma tro på sin produkt. I enlighet med den framgångsrika traditionen av deras I telefon serien, har Apple Corporation kommer med sin senaste erbjudande, tekniskt kallas jag telefonen 5.

Problemet med en enormt framgångsrik produkt är att dess nästa version inte har en mycket tung utrymme för förbättringar. Men när det är Apple Inc, förväntar nuvarande och framtida innovationer som överskrider tidigare innovationer. Låt oss ta en snabb titt på hur ivrigt på I Phone kommer att driva gränserna.

Designen aspekten kommer att få några ändringar med impulser på startskärmen anpassning i form av prylar som kommer att komma som en trevlig uppdatering av sin äldre kusin, Apple I telefon 4. Dessutom kommer det att finnas en förlängning i storlek på skärmen. Om du kände 3,5 inches erbjuds kvalitet, vad skulle du kalla en gigantisk 4 tums skärm? Grand möter storhet, med en ren del av personifikation, eller hur?

Nu för de människor som är intresserade mer de tekniska aspekterna. Glöm normala processorer, den nya versionen av I telefon kommer att ha en ännu bättre dubbla kapaciteten processor och hastighet. Detta kommer inte bara utgör en fördel gentemot sina konkurrenter, men det skulle hjälpa utvecklare ger bättre processor tunga spel och aspekter. Den nya I telefon kommer definitivt föra ut spelaren i dig!

annan utmärkt funktion med den nya I Phone blir kontrollerna. Att gå med mantra bättre kontroll, kommer den här telefonen att ha fler genvägar och tillhörande reglage än sin föregångare. Marknaden, alla former av Internet (mobil och konventionella), även tekniskt köra bloggar och vad inte, allt och alla surrar om den senaste Apple iPhone 5 erbjudanden.

senaste tekniska surr är att den kommer att ha en A5-processor för en makt öka prestanda till hands. Den fint inslagna modellen tar dig vidare i din hunger efter enkelhet spetsad teknik.

Med Qualcomm chipset, kommer den förväntade startdatum för Apple Iphone erbjudanden vara runt juli (2011) eller senare (mer information om denna aspekt och när vi ta fler nyheter saft). Telefonen kommer debut med extra polerad, fram och bak paneler som gör det ser ut som en väl utformad smycke.

Om du kände stor hantera en skönhet heter Apple I telefon 4, är du säker på att bli hänförd av det övergripande utseendet och de medföljande funktionerna i den nya Apple I telefon 5. Allt som allt kommer en Apple iPhone 5 erbjudanden ger dig allt vad gäller allt.



L�s mer om iPhone 5 release date och information om Apple iPhone 4S p� respektive News Blog site.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar