lördag 12 januari 2013

Apple överklagande Samsung - Business - Small Business


Tre XingEr en kraftig nedgång i kvartals vinster. Sydkoreas Samsung Electronics 7, släppte preliminära statistiken verksamheten rapporten och andra kvartalet väntas rörelseresultatet för ₩ 3700000000000 ($ 3,4 miljarder). Och samma period förra året, vann Samsung Electronics ett rörelseresultat på historiska rekord, av 5010 miljarder. Analys av sjunkande vinster tror att den främsta anledningen är att platta bildskärmar affärer försäljning nedgång, täckt upp smartphone och tablett dator blomstrande efterfrågan. (AFP)

USA har Apple till International Trade Commission (IT C) för Sydkoreas Samsung Electronics in kostym, kalla det C ett förbud mot import av Samsung smartphone och tablett dator. Detta är de två företagen nyligen som immateriella rättigheter på seriella tvister senaste drag, även om rättstvister innehåll och inga nya idéer, men visar det nära samarbetet mellan båda sidor är partner för marknadsandelar för konflikter och uppgradering.

Apple i den senaste av ett klagomål att lämna, säger Samsung Electronics en allvarlig kränkning av Apples immateriella rättigheter, när Apple introducerade en kreativ produkt, Samsung kommer sedan använda Apple introducerade tekniken och unik design för liknande produkter. DET släppte C6 klagomål.

Det rapporteras, förra veckan äpple till Kalifornien federal domare har utfärdat i förväg ansökan om ett förbud mot krav ett förbud mot att sälja sin Samsung Electronics, nyligen släppt alaxyS G 4 G smartphone och G alaxyT ab10.1 tablett dator. Apple säger, Samsung Electronics illegal kopiering äpple som används för att iPhone och iPad patent teknik.

Patentet Kriget av Apple första start. Den 15 april, Apple i Kalifornien där norra federala domstolar, målet mot intrång i patent och varumärken Samsung, sade Samsung G alaxy serien produkt i förpackningar, produkt utseende, gränssnitt och ansökan inom design, iPad, iPhone kopiera allvarliga relaterade produkter. Apples anklagelse, Samsung möter aktivt svarande. April 22,, Samsung i Sydkorea, Japan och Tyskland äpple att lämna ett genkäromål, laddad med äpple inkluderar iO S utrustning, en serie produkter för patentintrång, innebär nästan äpple avgifter varierar alla smartphones och Tablet produkter dator. Relationerna mellan de två sidorna så tuff affär.

USA den 28 juni, lokal tid, Samsung och formellt i USA att lyfta upp den offentliga Fruit Company Ping är rätt man att invadera försvar, kontrollera iPhone och iPad Ping frukt intrång i flera Samsung-patentet, och den internationella Trade Commission (IT C) klagar att förbjuda import Apple-utrustning misstänkt teknik, motsägelse av båda sidor ytterligare trappas upp. "Apple kommer att föra en rättegång till IT C i branschen också ses som Samsungs hämnd.

Apple och Samsungs serie tvister orsakar marknadsfokus en stor anledning är den känsliga relationen. Vanligtvis, om internationella kända IT-företag in en patenttvist mellan de två sidorna är mestadels konkurrensförhållande, som Apple har laddat att HTC bolaget och Nokia smarta telefoner om hårdvara och mjukvara sömlös integration teknik brutit mot patenträtt. Men Apple och Samsung alltid hållit en nära samarbetsrelation, Samsung äpplet av många produkter delar leverantör och iPhone och iPad i gjuteri.

Nära relationer för samarbete kan inte täcka upp mönster alltmer konkurrensutsatta. Under det fjärde kvartalet 2010, den smarta telefonen marknaden, är Apples marknadsandel 16,1%, samsung smartphone globala transporter av fyra gånger över den långa, det gäller att öka mängden 2 gånger så lång, till 9,6%, i marknaden, iPad tablett dator marknadsandelar från 93% under det tredje kvartalet minskat till 73%, samtidigt fick Samsungs G al-axyT ab tablett dator en andel på 17%, trots att gapet är självklart, men i själva verket för iPad marknad placera ett betydande hot. Av ovanstående uppgifter, är det lätt att se de immateriella rättigheter tvister bakom Apple och Samsung är för smarta telefoner och Tablet PC för marknaden. Detta beror inte på strömmen för båda nära samarbete och blekna, eftersom marknadsandelen för innehav, hur mycket påverkar både nuvarande och framtida grundläggande intressen.

Dessutom äpple till Samsungs halsbrytande tolkas som en smart telefon marknaden inom området till Google Andros (A ndroid) systemtrycket lägret. I den smarta telefonen marknaden är Android äpple ställning i hot.

Speciellt för Apple störning, kan operativsystemet Android ses överallt i skuggan av iPhone. I iPhone att ta ledningen i släcka mer efter kontakt teknik Android-systemet snabbt följa upp den populära konfiguration och i användargränssnittet design på den misstänkta med hänvisning till utformningen av iPhone, till exempel start glidgränsytan.

I alla ndroid läger en tillverkare för Apple, Samsung, Samsung hotet om högst alaxy G-serien smartphone och tablett dator marknadsandel under första kvartalet i år, stiger snabbt Samsung har dominerat smartphone marknadsandel på 11% , 19%, och Apples matchar Samsungs produkter om utsidan eller användargränssnitt, och även den yttre förpackningen är mer och mer som iPhone. Många marknadsaktörer tror också att Apple och Samsung Electronics och kriget, reflekterar mer aktuell marknaden för mobilt Internet expanderar allt mer uppvärmd, konkurrenssituationen. Nu, vid tablett dator på marknaden, med olika Pad "nya" är mycket konkurrensutsatt, är smarta telefoner oändliga. Vid denna tid, så länge det är rätt och riktigt, är av intresse för tiden från varumärket tvister till teknik, patenttvist att slå din motståndare.

L�s mer om iPhone 5 release date och information om Apple iPhone 4S p� respektive News Blog site.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar