lördag 26 januari 2013

Nexus One Google Mobiltelefon Beats iPhone? - Affärer


Just släppt i helgen är Google Nexus One från HTC. Nexus One är den första mobiltelefonen att verkligen utmana iPhone överlägsenhet. Sant, hävdade BlackBerry Storm (och nu Storm2) för att denna avgift, men stormen är fortfarande en BlackBerry och aldrig kommer BlackBerry och iPhone användare någonsin verkligen möts.

Detta är inte fallet med Droid programvaran på den nya Google mobiltelefon heter Nexus One från HTC. Den trådlösa tjänst för Nexus One håller uteslutande tillhandahålls just nu för T-Mobile. Google erbjuder faktiskt en olåst version av telefonen som kan köras på alla GSM-nät med en sim-chip men olåst mobiltelefoner eller mobiltelefoner är mycket dyrare. Kostnaden för en olåst Google Nexus One telefon är rätt runt $ 500. Nexus One fungerar på Android 2,0 plattform som är betydligt effektivare än de tidigare Android 1,6-telefoner på marknaden. Det är också mer socialt nätverk vänligt (du kan verkligen irritera alla dina Facebook-vänner från var som helst!).

En av de första sakerna du lägger märke om Nexus One är dess skärm, som verkligen bättre än lekte med iPhone. Den har en 3,7 tums kapacitiv skärm med slående 480-854 bildpunkter. Dessutom, till skillnad från iPhone 3GS Du har också en full storlek finger vänlig QWERTY-tangentbord. Detta gör den mobila upplevelsen så mycket mer kraftfull. Det är nästan som att ha en fullt fungerande dator i fickan förutom att det är mycket svalare och bara väger några gram.

Kameran är också en trevlig funktion. Vid 5,0 megapixel är rivaler alla telefon-baserade kameror på marknaden. Det kommer också med en autofokus och en LED-blixt funktionen. Som väntat Nexus One har också en svit av fotoredigeringsprogram så att du kan manipulera bilderna direkt på enheten och ladda upp dem till sociala nätverkssajter som Facebook och MySpace.

Ännu viktigare om du är en T-mobil trådlös kund har du ett val av en annan smart telefon i T-Mobile samling. Storm 2 är bra, men det har inte multimedia funktionalitet och skarpa streaming kapacitet Android som körs på Googles Nexus One. Om du har ditt sinne inställd på iPhone då du kommer att behöva registrera dig med AT & T vilket innebär att du kommer att vara offra både täckning och nätverk hastighet.

skillnad AT & T, T-Mobiles nät faktiskt kan leverera på HTC Droid förmåga för Google Nexus One trådlös telefon med live streaming video och TV som är sömlös på Droid programmet.

Utan tvekan framtiden för T-Mobile Wireless ligger i händerna på Nexus One. Både T-Mobile och Google lovar en app bibliotek som kommer att konkurrera med iPhone som fortfarande iPhone starkaste egenskap för tillfället. Med WiFi, Bluetooth och alla andra anslutningar läge du kan tänkas vilja Nexus One levererar över hela linjen. Om du kan magen en förändring från AT & T: s otillförlitliga telefon får en Nexus One från Google och dike iPhone. Du kan helt enkelt inte kommer att vara ledsen.

L�s mer om iPhone 5 release date och information om Apple iPhone 4S p� respektive News Blog site.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar