söndag 13 januari 2013

Apple iPhone - Hyper eller hypo? - Teknik - Mobiltelefoner


I likhet med alla Apple-produkter, är Apple iPhone är inte billig, så frågan alla potentiella köpare måste ställa sig är: är Apple iPhone hyper eller hypo? Är det värde för pengarna, med andra ord?

Naturligtvis medan du tittar på alla moderna enhet måste du ta hela paketet, inklusive mjukvara och funktioner hänsyn, inte bara titta på telefonen, som inte kan göra något utan ett operativsystem.

Detta är den springande punkten i det verkligen. IPhone, tillsammans med många andra samtida telefoner kräver ett operativsystem att det ska fungera på rätt sätt. Om denna programvara är anständigt, då telefonen är lätt att använda.

Tja, har Apple en stor erfarenhet av operativsystem (titta på Apple Mac), så det är inte ett problem att tro att Apple skickar detta test med glans. Apple iPhone är ganska intuitivt och därför lätt att använda.

iPhone har kapacitet att lagra och spela upp MP3-filer. Detta är en fantastisk egenskap, eftersom det innebär att du bara måste bära en enhet i stället för två. Dessutom kan varje låt som du har sparat i telefonen kan användas som ringsignal. Du kan ladda dina egna MP3-filer från din dator, kan du ladda ner dem från Internet eller köpa dem från Apple iTunes.

Du kan spela dessa låtar tillbaka genom externa högtalare med den inbyggda Bluetooth-tekniken eller så kan du använda hörlurar, trådlösa eller inte. Detta allt fungerar mycket bra och ger en god ljudkvalitet.

Du har flera alternativ för lagringsutrymme för MP3-filer. Du kan välja att ha sex, åtta eller sexton megabyte musikrelaterat ROM (minne) monteras vid tidpunkten för att köpa telefonen. Men kan du inte uppgradera detta minne senare heller kan du använda en Flashcard som du kan med andra telefoner. Detta är synd, eftersom det innebär att iPhone MP3 funktioner som inte kan uppgraderas.

Batteriet är ett tvistefrö. När batteriet i en vanlig telefon går ut köper du ett nytt och ger dig iväg igen. Faktum är att många avancerade användare av mobiltelefoner har en batteri på laddning och en i telefonen hela tiden.

Men du kan inte göra det med iPhone, eftersom batteriet inte är avtagbar. När batteriet inte fungerar, måste du köpa en ny, dyr iPhone.

pekskärmen är mycket känslig, så du måste ta verklig omsorg att det inte är aktiverad när telefonen är i väskan eller fickan, annars skulle du ringa någon utan att veta om det. Men händer det inte så ofta som du kanske tror, ​​men det är ett bekymmer ändå.

webbläsare är inte riktigt vad du är van vid på ditt hem eller bärbar dator. Till exempel kommer webbläsaren inte lagra lösenord eller användarnamn. Detta beror troligen på Apple är orolig dina uppgifter att hacka genom iPhones Wi-Fi, så du måste använda för att minnas något inloggningsuppgifter som du behöver.

L�s mer om iPhone 5 release date och information om Apple iPhone 4S p� respektive News Blog site.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar