lördag 26 januari 2013

Apple iPad


Erfarenheter handenheten

Ivrigt tillgänglig för absolut ett tag nu, var överflödande söker avant gard till lanseringen, och Apple råd artefakt inte avbryta för att imponera. "Vad detta tillbehör gör är extraordinärt. Det är den bästa surfa bekantskap accepterar du helst hade" var vad Steve Jobs, Apples valv verkställande, hade att säga när aktualisering iPad boken datorn i San Francisco. Denna nya bok dator larboard överflödande datanörd imponerad vid flod av denna fantastiska apparat.

Hårdvara

Enheten levereras på marknaden med en snygg och stilren design och vikt mycket lite. Den anordning har en attraherande 9,5 tum stor pekskärm som är större än alla tillgängliga tablett. För Apple Inc iPad är den första fullständiga pekskärm tablett som de har lanserat till idag. Utseendet av gadget är mycket lik en stor storlek iPhone och du kan använda iPad för titta på video, spela spel, surfa internet och många andra uppgifter. Några av specifikationerna för iPad är väldigt lik iPhone erbjudanden.

några av de viktigaste visuella aspekten av denna annorlunda iPad tablett dator är att det är praktiskt och hjälper till att dekorera på skärmen, i ökning manipulera bilder och viktig aktivitet i amatör med känsla ingång. För användare som tar ett tangentbord, kan detta kan aswell bekant i enheten. Med en rad aktiviteter som Apple hävdar är angränsande till 10 timmar, är iPad nytt en Apple artefakt som är i allians för sig. Den körs på en distinkt råd Apple A4-processor på en larm acceleration av 1 GHz, och använder en solid ackompanjemang enhet för minnet.

Program

enskild tillbehör från Apple har tolv förinstallerade program, som är aswell tydligt på absolut iPhone och modeller iTouch. I tillväxt till dessa 12, lagt tredjepartsprogram kan aswell laddas ner och användas. Innehåll från Apple App Store för närvarande begränsade iPhone och iTouch kan aswell laddas ner och acklimatiserad på iPad, och med tiden kommer det att finnas program som utvecklats för iPad själv. Du kan njuta av dessa attraktiva applikationer med billiga iPad erbjudanden, som tillhandahålls av Arch operatörer.

Negativa poäng

Allt som få sagt är Apples senaste tillhörande förintelse lagt än en utplånats upp iTouch och absolut saknar rik visuell aspekt som även dagens netbooks kan erbjuda. Sammanfattningen av en användare godtyckligt batteri, ingen optisk enhet och låg minne gör detta till en inte så vacker fördel för människor som söker en accepterade laptop. För dem som söker den senaste gadget är dock iPad okonstlat en acceptera att ha. Med modeller som börjar från så lågt som 499 USD, har på atomär Steve Jobs fick appraisees rätt. Så vad är de negativa punkterna i iPad kan du också gå för iPhone erbjudanden.



L�s mer om iPhone 5 release date och information om Apple iPhone 4S p� respektive News Blog site.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar