fredag 18 januari 2013

Den femte generationen Apple iPhone 4S Pris - Teknik - Prylar och Gizmos


Apple IPhone 4S är pekskärmen skiffer smartphone som utvecklats av Apple Inc. Det är iPhone i femte generationen, den gadget som fusionera widescreen iPod med pekskärm, Internet kommunikatör och mobiltelefon. Det upprätthåller yttre utformningen av sin föregångare, IPhone 4, men samtidigt förkroppsligar många överlägsna hårdvara bestämmelser och programuppdateringar i jämförelse med den tidigare modellen. Incorporated hårdvara och mjukvara förändrar stödja öppnandet av senaste användargränssnitt och syfte av Apple. De stora höjdpunkterna omfattar en röst identifiera och diskutera anhängare kallas Siri, enskild dator oberoende, moln baserade data och en överlägsen kamera-system. En samling av enhetens syfte kan förbjudna med rösten.

Siri på IPhone 4S kan du använda rösten för att skicka meddelanden, möten planera, sätta telefonsamtal, och ytterligare. Siri förstå vad du säger, gör vad du föreslår, och även talar tillbaka. Det är verkligen lätt att använda och göra en hel del, du ska fortsätta upptäcka fler och ännu mer uppträdande att använda den. Hitta någon typ av information du vill ha och du får svaret. Kameran i iPhone erbjuder 8 megapixel, vilket är 60 procent mer i motsats till IPhone 4. De är konstruerade med bättre full väl förmåga att samla extra ljus. Med extra megapixel och extra ljus, kommer det att finnas en dramatisk skillnad i upplösning och bilder detaljer. Således fotografiet verkar dramatiskt överallt vara det din iPhone, du HDTV, din dator.

Apple iPhone är verkligen enkelt att användas som banbrytande Multi-Touch-gränssnittet i iOS var överlagda för känsla. Och det enkla, fantastiska Startsidan är den enklaste stället att börja från inbyggda applikationer till över 500.000 ansökningar tillgängliga från App Store. Dessutom alla varningar kommer att finnas på ett och samma ställe. Det innebär att alla anmälningar på iOS-enheten, inklusive senaste e-post, begär vän och texter tillsammans med mycket mer. Meddelandefältet Center kan du du håller koll på dem alla i den enda bra läge. Du kan även söka efter aktiekursportleten tillsammans med aktuellt väder. Anmälan Center kan man dra slutsatsen som den finaste sättet att vara på toppen av ditt livs nyheter. Apple IPhone 4S priset är lätt överkomligt.

Och om i en minut ditt humör ändras för att lyssna på musik, då iCloud är den bästa lösningen för dig, som med detta kan du låta iTunes mekaniskt hämta innovativa musik inköp med ett enda tryck. Apple IPhone 4 16GB pris är övertygande låga.

L�s mer om iPhone 5 release date och information om Apple iPhone 4S p� respektive News Blog site.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar