onsdag 30 januari 2013

Den mest efterlängtade lanseringen av iPhone 5 uppges hållas i oktober - Datorer


Även iPhone 5 inte i butikerna ännu, är alla hitta det är ett bättre val än någon annan Android-telefon. Konsumenter och kritiker har erbjudit några skäl till varför detta magnifika uppfinning från Apple medicin lämpligast telefon för användaren. De betonar många av de större tekniska dilemmat med Android-enheter och krångel att få applikationer som lämpar sig för android. upplyftande ansökan är en allvarlig skadlig kod att en majoritet av Android-användare har mött nyligen, men med iPhone 5 kan du bli mycket bättre när det gäller att genomföra och uppgradering.

nyaste nyhetsrapporter är att före den enorma iPhone 5 lansering har det skett en ökning av Mac försäljning. Den information hävdar att försäljningen rika på grund av hänsyn till Mac-datorer precis som quad-core iMac, MacBook Air och även MacBook Pro alla tidigare presenteras under 2010. Men rapporterna visar också att iPod försäljningen är inom nedgång. Detta kan vara majorly på grund av flexibiliteten med iPhone-enheten med resultatet att konsumenterna nu partisk att ignorera din iPod.

Apple sägs vara att införa nyuppfunna telefonen till butiker nästa månad. Den helt nya iPhone 5 ryktas att presentera en 8-megapixel kamera, processor med dubbla kärnor och en ny iOS huvudsystem som inkluderar bättre anmälan samt iCloud online lagring.

En insider avslöjade dock att efter iPhone 5 prototyp förlust är Apple precautioned om säkerhet. Dock kommer iPhone 5 fans tar inte vänta lite längre som tidsfrist för dess release verkar vara nästa månad. Detta kan vara främst på grund av omedelbar installerar mystiska hårdvara kallad "Apple fixtur" och grooming för anställda. I själva verket visade sig att den officiella blick för Apple insiders uppgavs att hållas den oktober 21.The tid har valts medvetet för att sammanfalla med den tidigare avlasta iPhone4 förra året. Om historien upprepar detta år då iPhone 5 är säkert anges vara den mest efterlängtade tech versionen här säsongen.

Nya rykten om iPhone 5 lanseringen visar en oktober frigivning särskilt vara den 1 oktober. Det har rymt av en kanadensisk trådlös bolag anger bästa dagen i iPhone lanseringen. När ryktet gäller då scenariot verkligen inte passar företagets tradition att lansera sina produkter på torsdagar och fredagar.

Apple arbetar stelt runt "stora release" nästa månad Egentligen den utbildning förfaranden som tidigare påbörjat i butiker på iOS 5, programvaruuppdateringen samt lagring av mjukvara iCloud. Lanseringsdatum räknas mindre men en enkel sanning är säker iPhone 5 ändras för att erbjuda ädla prestanda i de områden där IPhone 4 misslyckades. En snabbare processor med dubbla kärnor samt lagringsenhet med en helt ny och förbättrad form kan vara nyckeln.

L�s mer om iPhone 5 release date och information om Apple iPhone 4S p� respektive News Blog site.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar