onsdag 30 januari 2013

iPhone 5: de mest efterlängtade telefon av 2011 att släppas snart i oktober - Teknik - Mobiltelefoner


iPhone5 är inte ute på marknaden ännu, är emellertid köpare att hitta det bättre än någon annan Android-phone.The iPhone 5 erhåller några särskilda skäl för sin väntan från konsumenter och kritiker alike.Shoppers och kritiker har levererat några skäl varför Apples iPhone 5 skulle vara den mest lämpliga telefonen för user.They understryker några av de viktigaste tekniska problem med Android-enheter och uppståndelsen att få framställningar lämpliga för android. De flesta Android-användare har upplevt flera malware och frågor i det förflutna men iPhone 5 erbjuder en större flexibilitet när det gäller att uppgradera.

Den senaste nyhetsinslag är att före den enorma iPhone 5 lansering har det skett en ökning av Mac försäljning. Uppgifterna hävdar att försäljningen svallande grund av hänsyn av Mac-datorer som de fyrkärniga iMac, alla MacBook Air och MacBook Pro har grundats detta year.Ipod försäljning har uppnått en massiv nedgång sedan rapporterna från iPhone 5 att hållas denna year.This är majorly på grund av variationen i iPhone-enhet på grund av vilka konsumenterna nu vara benägen att ignorera din iPod.

Apple sägs vara att införa nyuppfunna telefonen till butiker nästa month.The nya iPhone 5 ryktas att inkludera en 8-megapixel kamera, dual core processor och ett nytt iOS operativsystem som består av bättre anmälan och iCloud nätet förvaring.

Rapporter från tillförlitliga källor avslöja att jätten telefon säljaren upplever trygghet problems.However kommer iPhone 5 fans inte behöver vänta lite längre som tidsfrist för dess release verkar vara nästa month.This är ett resultat av den mystiska malware frågor som kräver omedelbar utbildning för Apple anställda. I själva verket visade sig att en officiell blick för Apple insiders uppgavs att hållas den oktober 21.The tid har valts medvetet för att följa med den tidigare utgåvan av iPhone 4 sista year.iPhone 5är säkerligen den mest efterlängtade versionen här säsongen

Nya rykten om iPhone 5 lanseringen anspelar en oktober frigivning just att vara den 1 oktober. Detta har avslutats med ett kanadensiskt trådlös bolag anger exakt datum för iPhone launch.If lanseringen är den dagen då sin tid inte passar företagets tradition att lansera produkter på torsdagar och fredagens

Apple arbetar stelt på den "stora release" nästa månad I själva verket har den utbildning förfaranden redan börjat i butiker på iOS 5, uppdateringen programvara och lagring av mjukvara iCloud. Lanseringsdatum räknas mindre men ett faktum är säker att iPhone 5 är meliorated att ge upphöjd prestanda i de områden där iPhone 4 failed.A snabbare processor med dubbla kärnor och lagringsenhet med en ny och förbättrad chassi kan bara vara nyckeln. För att få mer tips om detta ämne, kan du hitta liknande artiklar på Apple Reparationer Sydney veta mer om Data Recovery Sydney.

L�s mer om iPhone 5 release date och information om Apple iPhone 4S p� respektive News Blog site.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar