måndag 14 januari 2013

Hur säkert är det att låsa upp iPhone - Teknik - Mobiltelefoner


iPhone vurm har hunnit ikapp alla mobila ägare runt om i världen ända sedan offentliggörandet av dess release tre år tillbaka. Den hype har levt upp till förväntningarna på grund av telefonen otrolig prestanda. Det faktum att andelen iPhone försäljningen har inte minskat även efter 3 år är bara bevis på utmärkt prestanda och den växande populariteten för telefonen.

att lägga till dess funktioner och reklam, är kostnaden för att köpa en iPhone också mycket billigare. Det finns dock en hake att köpa telefonen för mycket låga priser. Den gemensamma yttrandet från samtliga iPhone-ägare går ut, bör telefonen ha förmåga att användas med någon mobiloperatör och ägarna bör ges frihet att byta leverantör när de vill.

Även de faktiska kostnaderna för en enskild iPhone 3G utan ett servicepaket är tre gånger kostnaden för en med paketet och servicekontrakt, de mobila tjänsteleverantörer envisas med detta billigare pris. Detta eftersom de syftar till att kompensera för kostnaden för telefonen med avgifter för att använda deras tjänst. För att stoppa människor från att byta över till deras rivaliserande mobilnät, låsa de telefonen innan man sätter upp för försäljning.

Många iPhone upplåsning tjänsteleverantörer har kommit med upplåsning program som låser upp Apple iPhone på nolltid. Processen, som en gång krävs en professionell att arbeta på hårdvarumoduler i telefonen, har nu reducerats till kravet på att installera bara ett fristående program som gör jobbet mer effektivt. Dock har Apple-iPhone tillverkare och andra mobila säljare varnat sina användare att undvika att välja denna hacking metod. Även om det finns inga begränsningar enligt lagen för att förhindra dessa metoder, hävdar de fortfarande dessa metoder för att vara olagligt och olagligt. Upplåsning Apple iPhone har visat sig dödligt i många fall som processen gör telefonen helt oanvändbar.

Några tjänsteleverantörer har använt nya metoder för att låsa upp iPhone och har varit mycket framgångsrika i att göra så. Dessutom finns det inga biverkningar på grund av dessa metoder. För några månader tillbaka, fanns det vissa tjänster som kan låsa upp mobil men en uppdatering på Apple iTunes kan möjligen skada mobilen. De nya metoderna av iPhone leverantörer låsa tjänsteleverantörer hanterar dessa också och din telefon kan fungera bäst precis som det var att arbeta på den dag du köpte den.

På det hela taget är det inte en dålig idé att gå framåt för att låsa upp iPhone. Du bör dock ta gott hand innan uppgörelse för tjänsten. Se till att du inte får fastna i bedrägerier och kopiera mjukvara.

L�s mer om iPhone 5 release date och information om Apple iPhone 4S p� respektive News Blog site.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar