söndag 13 januari 2013

Apple iPhone 4G Review - Teknik - Mobiltelefoner


En av de vanligaste frågorna från människor i dessa dagar är vädret ska jag köpa en IPhone 4. När en diskussion kommer över Apples produkter, yttrande av människor delas på ett hörn har vi Apple entusiast njuter teknisk innovation och estetik, men den andra sidan presenterar Apple som kontroll freaks som säljer begränsade funktioner genom överlägsen marknadsföring, övertygande det kund på visuella intryck.

Apple IPhone 4 är den senaste smartphone erbjudande av Apple. iPhone 4G funktioner är att ses och diskuteras innan du köper en, men frågan kvarstår varför iPhone. Så här är hur vi kan hjälpa dig att avgöra. Vi kommer att ha en titt på vad iPhone erbjuder och sedan kommer vi att jämföra det med konkurrenternas erbjudanden. Så det första argumentet är för att köpa iPhone.

iPhone 4G har en 640x960 pixlar skärm Retina Eye. Detta är den bästa upplösningen som finns på marknaden och ingen annan enhet erbjuder skarpare bild så här. Apple Store erbjuder mer än 300.000 iPhone-program, inklusive spel och underhållning eller ganska mycket någon annan aktivitet du gillar att göra. iPhone 4G har iOS4.0 operativsystem som stöder multitasking en sak som inte tidigare erbjudits av Apple-enheter.

iPhone 4G kommer med en sekundär kamera vänd framåt med telefonen. Denna funktion gör att du kan videosamtal. Men detta kan endast göras med WiFi med någon också använder iOS4.0. iPhone 4G har resten av förtalad funktioner som finns på den. Det kan vara användas för att spela in HD-video är den visuella intryck och design också mycket ovanligt.

Dessa är några skäl som är tvingande en att spendera sina pengar på iPhone 4G. Nu för att slutföra våra argument diskuterar vi den andra sidan av den för att inte köpa en iPhone 4G. Den största begränsningen med att använda en iPhone är att den behöver Apple iTunes för att överföra video och musik till skillnad från symbians Android och andra operativsystem där du bara dra och släppa även iPhone spelas inte alla ljud och video format så att du kan behöva leta efter omvandlare till överföra din musik.

Antenn-grinden ett problem min iPhone använder. Enheten minskar kraftigt nätverk signaler när den hålls på ett visst sätt. Detta har resulterat i stora nedgången i där lager. Kameran gränssnittet inte så speciellt på iPhone 4G och erbjuder endast begränsade funktioner, men det finns program som kan förbättra dess funktioner. Det finns också några hårdvara slutare för kameran på enheten. iPhone forumet, iPhone problem, iPhone Support snabba svar från iPhone ExpertsGuaranteed!!

Enheten stöder inte flash innehåll surfar på webben på grund av deras avtal med Adobe. Men återigen Flash-innehåll gör surfandet långsamt. Andra smarta telefoner är utrustade med option att öka lagringsutrymmet genom att lägga microSD-kortplats, men om du köper 16GB modell du har fastnat med så mycket utrymme eller köpa 64GB iPhone. Den information som lämnats bör hjälpa dig att bestämma dig varför du bör eller inte bör köpa iPhone 4G. Olika människor har olika krav på en smart telefon och ingen enhet kan göra alla nöjda. Du bör känna till dina användning behov och fatta ett välgrundat beslut.

L�s mer om iPhone 5 release date och information om Apple iPhone 4S p� respektive News Blog site.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar