lördag 26 januari 2013

Hur jag laddar ner musik från YouTube? - Internet - Video


av Sasha Hansen från FreeFox.com (Toronto, Ontario)

Internationell video webbhotellet YouTube har snabbt blivit mer och mer populärt varje dag. Miljontals människor över filmerna World Watch från hemmet eller arbetsplatsen på nätet. Cirkeln av deras intressen är extremt breda musikvideor, filmer sport, nya trailers film och roliga filmer. Varje YouTube-användare har frågat sig minst en gång frågan "hur man laddar ner från YouTube?".

Svaret på denna fråga är mycket enkel och mycket lätt. Du behöver bara rätt verktyg. Det enkla av det är, videor har två delar en visuell och en ljuddel. Det finns hundratals online-verktyg och skrivbord programvara tillgängliga för köp eller försöka som kan användas för att ladda ner YouTube-videor och konvertera dem till MP3-filer. De flesta, om inte alla av dessa program använder ett kommando kalk verktyg för att konvertera multimediafiler mellan formaten. Verktyget är en komplett, plattformsoberoende lösning för att spela in, konvertera och strömma ljud och video.

mest lovande lösningen är den kommande FreeFox YouTube Downloader programmet. Om du någonsin har velat hämta en YouTube-video och lägga den på en enhet, men har ingen aning om hur man gör det, så kommer du vara glada att höra att FreeFox är på väg att släppa sin nya YouTube ladda ner programvara.

FreeFox YouTube Downloader är en helt gratis YouTube Downloader, som inte innehåller någon spyware eller malware. Den kommande FreeFox YouTube Downloader programmet är både en Video Downloader och MP3 Converter. Programmet hämtar YouTube-video, sedan omvandlar den till det format du önskar. Den har förmågan att spara videoklipp i olika format (FLV, MP4, AVI, MPEG eller MP3-fil) till din lokala dator, laptop, iPad, iPod, PSP, iPhone, mobiltelefon, DVD eller MP3-spelare. Ladda ner YouTube-videor i High Definition (HD) upp till 1080p (Blue Ray kvalitet), hög kvalitet (HQ) mp4-filer, liksom 3GP och FLV filformat. Dessutom, när du vill konvertera en video till MP3, har du möjlighet att ljud av hög kvalitet upp till 320kbps. Detta FreeFox programmet kommer att spara ljud från YouTube nästan lika enkel och lätt att klicka nedladdning. En av de mycket enkla och bekväma funktioner är möjligheten att automatiskt lägga mp3-filer i iTunes-biblioteket och iPod, iPad eller MP3-spelare.

FreeFox YouTube Downloader är de enklaste sätten att fånga video och spara dem i lämpliga format på hårddisken. Freefox är ett gratis verktyg som hämtar video och sparar det som FLV, MP4, AVI, MPEG, MP3-filen till din lokala dator, laptop, iPad, iPod, PSP, iPhone, mobiltelefon, DVD eller MP3-spelare. Konvertera nedladdade videor för PC, bärbar dator, DVD, iPod, iPad, PSP, mobiltelefon, Windows Media, Xvid och MP3. Ladda ner filmer i High Definition (HD), hög kvalitet (HQ) filer Mp4, liksom 3GP och FLV-filformat. Det snabbaste och enklaste sättet att ladda ner filmer och ladda ner musik som MP3 för din MP3-spelare!

--------------------------------

L�s mer om iPhone 5 release date och information om Apple iPhone 4S p� respektive News Blog site.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar