onsdag 9 januari 2013

Hur man väljer en iPhone eller Macbook Repair Service - Affärer


Du tillbringade mycket pengar på dina små elektronik såsom iPhone och MacBook. De är så mycket en del av vårt liv som många av oss inte kunde tänka mig att leva utan dem. Vi håller allt på dem från våra affärskontakter på vår favoritmusik. Våra liv är sammanflätade med våra enheter och om de bryter det är som att förlora ett bihang. Betydelsen av dessa enheter har lett till att många elektroniskt kunniga entreprenörer att öppna en verksamhet för att reparera sådana anordningar. Om du råkar vara elektroniskt kunniga, så kan du reparera ofta dessa enheter själv, men problemet är att hitta iPhone delar och Macbook delar. Om du kan hitta dem är det allt svårare att hitta dem till ett rimligt pris.

Om din iPhone eller MacBook raster du vill hitta den bästa servicen reparatör möjligt. Du kan bara gå ut och köpa en ny, men det kan innebära förlust av data och viktig information. Dessutom är reparation ofta mycket billigare än att köpa en ny, speciellt om reparationen är liten. Följande kommer att ge dig några saker att titta efter när du kontaktar tjänster av en iPhone reservdelar och reparations-eller Macbook delar och reparationer.

Om man gör en sökning för iPhone delar eller MacBook delar de kommer att hitta många olika prisnivåer. Skillnaden i pris för iPhone delar och Macbook delar är skillnaden mellan fabriken producerade eftermarknaden iPhone delar och Macbook delar, eller om del har rensas från andra trasiga enheter. Båda har sina fördelar och nackdelar. Eftermarknaden delen har vanligtvis en garanti, men ibland dessa delar kan vara lika dyrt som att köpa en ny enhet. När du väljer en reparationsservice, en av de viktigaste frågorna som du måste ställa är om de använder eftermarknaden iPhone delar och Macbook delar eller om de använder delar som kom från andra enheter som returnerades. Detta kommer att påverka både den slutliga kvalitet om reparation och på det pris som du betalar.

annan sak att vara försiktig med är en tekniker som inte är Apple-certifierad. Apple har utvecklat utbildningar som ger tekniker för att få utbildning som är specifik för deras produkter och operativsystem. Varje dator reparation tekniker är inte kvalificerad att arbeta på alla typer av operativsystem för varje typ av enhet. Dessutom är inte alla utbildningar och certifieringar är desamma. De som erbjuds av Apple självt är bäst och kommer att erbjuda den största tillförlitlighet och förtroende för förmågan att teknikern att reparera enheten. Teknikern som reparerar Windows-baserade system inte nödvändigtvis känner alla detaljer i en Apple-system. Det är viktigt att fråga och förstå vilken typ av certifieringar som din valda reparation och service person har.

Dessutom är det viktigt att se till att de certifieringar är uppdaterade. Vissa typer av certifieringar upphöra efter en viss tid och måste uppdateras när ny information blir tillgänglig. Andra certifieringar är livstid certifieringar. Dessa enkla förslag hjälper dig att få den bästa reparationsservice att få din viktig enhet igång igen snabbt och med största kvalitet är möjligt.

L�s mer om iPhone 5 release date och information om Apple iPhone 4S p� respektive News Blog site.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar